LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Vebinar
 • DATUM :

  8. decembar
 • Vreme :

  21.00–22.30
 • CENA :

  Besplatan vebinar

Postavljanje zdravih granica kod deteta kroz blago i dosledno roditeljstvo je novi besplatan vebinar na koji vas poziva Centar za mame.

Velikom broju roditelja se dešava da se klackaju između strogoće i popustljivosti u odnosu sa detetom. Prvo budemo vrlo ljuti na dete i počnemo da vičemo na njega, a onda, kada vidimo da izgledamo kao tirani, zbog osećaja krivice, počnemo da popuštamo. Svi znamo da je ključ uspešnog roditeljstva u komunikaciji koja se nalazi između strogoće i popustljivosti, odnosno da treba da budemo u isto vreme dovoljno dosledni kako bismo postavili granice, ali i dovoljno blagi, kako bi dete znalo da je, bez obzira na sve, ipak prihvaćeno i voljeno.

Besplatan vebinar Postavljanje zdravih granica kod deteta

Uskoro dolazi Nova godina i ovo je pravo vreme da doneste novogodišnju odluku da počnete da učite nove roditeljske veštine. Neka prvi korak bude vebinar koji će se održati 8. decembra u 21 sat.

Na ovom vebinaru razgovaraćemo o sledećim temama:

– Kako naći sredinu između strogosti i popustljivosti, tj. kako biti u isto vreme i blag i dosledan roditelj
– Koji su komunikacioni alati koji će vam pomoći da pošaljete detetu poruku o tome koje su granice, ali i da je bez obzira na sve dete prihvaćeno
– O korišćenju prirodnih i logičkih posledica kao o načinima na koje deca uče o granicama

Vebinar organizuje Centar za mame, a drži ga Nikolina Milosavljević, psihološkinja, savetnica za roditelje i osnivačica centra za edukaciju i savetovanje roditelja Racionalno i pozitivno roditeljstvo. Više o Nikolini i njenom radu dostupno je na njenom sajtu.

Vebinar je online radionica koju možete pratiti i u kojoj možete učestvovati i postavljati pitanja. Registrujte se putem ovog linka