LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Fejsbuk stranica Centra za mame
 • DATUM :

  sreda, 19. maj
 • Vreme :

  21 čas
 • CENA :

  besplatno predavanje

Virus Covid-19 nije doneo samo promenu u celom našem životu, već je uticao i na našu kožu.

Kako i da li se ona promenila?

Da li možemo da zaštitimo ruke koje non-stop peremo i kako?

Kako redovno prskanje alkoholom i raznim dezinfekcionim sredstvima utiče na kožu?

Da li redovno nošenje maske više sati za redom utiče na kožu na licu?

Kako da se bolje sačuvamo od štetnog uticaja sunca, posebno imajući u vidu da veliki deo naših života sada provodimo unutra?

ejsbuk lajv Nega kože tokom pandemije

 

Na ovom Fejsbuk lajv predavanju odgovorićemo na ova pitanja i dati savete kako da bolje zaštitimo i negujemo kožu. Takođe ćemo razgovarati o tome kako promene vremena utiču na kožu, kao i o tome kako UV zračenje, nagle promene vremena i zagađenost vazduha utiču na nju i zašto je potrebno poznavati potrebe kože kroz sva godišnja doba.

Naš predavač dr Milica Marković je specijalistkinja za kožne bolesti, sa dugogodišnjim radnim iskustvom u okviru Gradskog zavoda za kožne i venerične bolesti u Beogradu. Doktorka Marković na nedeljnom nivou redovno viđa, savetuje i leči preko 150 pacijenata. Dobitnica je mnogih nacionalnih i internacionalnih stipendija i nagrada iz ove oblasti i majka troje dece.

Ovo Fejsbuk lajv predavanje organizujemo uz saradnju sa brendom Mixa, ekspertom za osetljivu kožu koji već godinama podržava naš rad.

Predavanje je besplatno. Da biste ga pratili, potrebno je otvorite Fejsbuk stranicu Centra za mame u sredu, 19. maja u 21 čas.