LAJKU NAS :)
  • MESTO :

    Smart Office, Knez Mihailova 33
  • DATUM :

    11. decembar i 12. decembar
  • Vreme :

    18 - 20 časova

Drage mame i tate,

Pozivamo vas da učestvujete u fokus grupi za roditelje. UNDP Laboratorija za ubrzani razvoj “Accelerator Lab” i Centar za mame pokreću istraživanje roditeljstva u Srbiji, sa akcentom na razumevanje uloge i iskustva očeva. U sledećoj godini želimo više da radimo na pružanju podrške očevima u aktivnom očinstvu i izuzetno nam je bitno da bolje razumemo njihovo iskustvo i kakva im je podrška potrebna. Da bismo to razumele organizujemo dve fokus grupe, jednu za mame, jednu za tate i na obe pričamo o očinstvu.

Fokus grupe se održavaju u Beogradu u prostorijama Smart office u Knez Mihailovoj 33, od 18 do 20 časova.

Fokus grupa za mame će se održati u sredu, 11. decembra i na nju se možete prijaviti putem linka https://forms.gle/TWg82c348D7EHxMQ6, a za tate u četvrtak, 12. decembra i na nju se možete prijaviti putem linka https://forms.gle/JzvFu4BFQZR1SBBAA

Fokus grupa za roditelje

Fokus grupe su namenjene roditeljima koji žele da podele svoje mišljenje i tako utiču na pokretanje inicijativa za podršku roditeljstvu. Pored prilike da daju svoj značajan doprinos, svi učesnici i učesnice dobiće poklon kao zahvalnost za odvojeno vreme.

Fokus grupe organizuju UNDP Laboratorija za ubrzani razvoj “Accelerator Lab” i Centar za mame. Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) je pokrenuo inicijativu razvojnih laboratorija (Accelerator Labs) u 60 zemalja širom sveta kako bi omogućio brži razvoj društva primenom inovacija relevantnih za 21. Misija Accelerator Laba je da traga za novim odgovorima, pristupima i rešenjima za izazove današnjice bilo da su ona društvena, ekonomske ili ekološke prirode. UNDP Srbija je deo ove inicijative, a više o Labu i njihovim planovima možete pogledati na https://bit.ly/383KLOF.

U slučaju eventualnih pitanja pišite nam na info@centarzamame.rs.

Unapred vam se zahvaljujemo što ćete ovaj poziv proslediti roditeljima koje poznajete.

Vidimo se na fokus grupi!