LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Mestašce, Gospodar Jevremova 25
 • DATUM :

  utorak, 15. oktobar
 • Vreme :

  12 -- 14 časova
 • CENA :

  500 rsd

Centar za mame poziva mame preduzetnice da budu deo Kluba mama preduzetnica u okviru kog organizujemo mesečna druženja i radionice na kojima mame preduzetnice mogu unaprediti svoja poslovna znanja.

Na sledećoj radionici Kluba mama preduzetnica učićemo o Umetnosti startap finansija.

Na koji način ste finansirale pokretanje sopstvenog biznisa? Kako je formirana cena vašeg proizvoda/usluge? Da li imate problem sa dnevnom likvidnosti? Kakvi su vam dalji razvojni planovi i da li su potrebna dodatna finansijska sredstva da bi se stvorili uslovi za rast? Šta vam je najveći izazov u poslovanju? Ovo su samo neka od pitanja na koja ćemo traziti i dati odgovore na ovoj radionici.

Klub-mama-preduzetnica

Radionicu drži Vladimir Jovanović, samostalni stručni saradnik za razvoj socijalnog bankarstva u Erste banci. Vladimir ima 15 godina radnog iskustva u privredi, bankarskom sektoru i radu za međunarodne donatorske institucije (USAID), a paralelno sa tim je imao i sopstvene preduzetnike poduhvate (uspešne i neuspešne). Specijalizovan je za podršku početnicima u poslovanju i socijalnim preduzećima, a najviše voli da radi sa proizvodnim preduzećima, socijalnim preduzećima i malim poljoprivrednim gazdinstvima. Njegova glavna poruka svim preduzetnicima je: Ako postoji volja, postoji i način! Ponosni je suprug i otac 4 dece.

Učešće na aktivnostima Kluba mama preduzetnica je 500rsd po događaju i uključuje i jedno piće. Klub se sastaje tokom cele godine svakog trećeg utorka u mesecu u Beogradu.

Centar za mame organizuje Klub mama preduzetnica uz podršku Erste banke.

Prijavite se ovde https://forms.gle/R3DuZ7LccUS1YJAY6

U slučaju eventualnih pitanja pišite nam na info@centarzamame.rs

Dobro nam došle, mame preduzetnice!