LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Mestašce, Gospodar Jevremova 25
 • DATUM :

  1. grupa: utorkom od 12h do 14h; 2. grupa: sredom od 18h do 20h
 • CENA :

  12,000 rsd za ceo program

Draga mama,

Da li imaš nekoga s kim možeš da razgovaraš? Da li imaš nekoga s kim možeš otvoreno da pričaš, razmenjuješ razmišljanja, nekoga ko će ti pružiti podršku i razumevanje, bez osude i iščuđavanja ?

Imaš li nekoga s kim možeš slobodno i otvoreno da deliš svoja razmišljanja, bez straha šta će ta osoba misliti o tebi?

Da li se nekada osećaš preplavljeno u buri očekivanja, isčekivanja, obaveza i pritisaka?

Ako si odgovorila sa ‘’da’’ na bilo koje od ovih pitanja, pridruži se Krugu mama, grupi vršnjačke psihološke podrške mamama koja će se sastajati tokom šest nedelja u martu i aprilu u Beogradu. Pozivam te da dođeš da razgovaramo, da delimo, da sanjamo, da pravimo planove, da plačemo, da se smejemo i slavimo zajedno.

Krug mama

Znam da nije lako. Majčinstvo je kompleksno, zbunjujuće i ne ostavlja dovoljno vremena da se posvetimo sebi ili svemu što želimo da uradimo baš onako kako bismo želele.

Krug mama ti poklanja vreme za sebe bez krivice, sigurno mesto, razumevanje i podršku.

Program sam osmislila i kreirala jer je i meni jedan takav bio potreban. Razgovaraćemo o temama koje su nam dobro poznate:

 • kako da budemo bolje za sebe i prema sebi
 • kako same sebe negujemo ili ne onim što same sebi govorimo
 • izolaciji
 • partnerskim odnosima
 • krivici
 • pitanjima identiteta

Krug mama je tvoje mesto puno sestrinske podrške, mesto za refleksiju gde bez straha od osude možemo da razgovaramo o svemu što nas tišti ili raduje, brine ili ushićuje.

Ja sam Jovana Ružičić, fasilitatorka i autorka programa. Već 8 godina vodim Centar za mame, organizaciju za prava mama, koju sam osnovala da bih podržavala mame. Psihološkinja sam i mama Jevrema i Anđelije.

Grupe su zatvorenog tipa i prijave se primaju za ceo program. Ovog proleća imaćemo dve grupe; prva počinje u utorak 3. marta i sastajaće se utorkom od 12h do 14h, a druga počinje u sredu 4. marta i sastajaće se sredom od 18h do 20h. Obe grupe se sastaju u Mestašcu u Gospodar Jevremovoj 25. Cena učešća je 12,000 rsd za ceo program. Broj učesnica je ograničen na 8 žena. Prijavite se na info@centarzamame.rs

Dobro došla, draga mama.

Jedva čekam da nam se pridružiš,

Jovana