LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Fitnes centar FunFit, Kralja Milana 4, Beograd
 • DATUM :

  27.3.2016.
 • Vreme :

  15.30 - 17.30
 • CENA :

  Besplatna radionica

ALT: "Balansiran dan za mamu"

Centar za mame vas poziva na besplatnu radionicu „Balansiran dan za mamu,” na kojoj ćete naučiti na kojim principima se formira Dnevna rutina. Uz pomoć Tamare, koja vodi radionicu, formiraćete je svaka po svojoj meri.

Da li se osećate zaglavljeno u svakodnevnoj rutini? Da li vam često nedostaje makar još pet minuta? Grize vas savest što niste dovoljno sa decom ili što ne posvećujete vremena suprugu i sebi?

Naučićete i tehniku kako da se brzo oslobodite osećanja prenatrpanosti obavezama ili užurbanosti, a imaćete prilike i da uživate u vođenoj vizuelizaciji „Spokoj.“

Dodatni kvalitet radionice je prilika da zavirite u riznicu svoje duše i, primenom tehnika Dubinskog koučinga, otkrijete zanimljive i važne stvari vezane za vas kao majku i odnos koji imate sa svojom decom.

Zato – ponesite sveščicu i olovku.

Radionicu vodi sertifikovana trenerica ličnog razvoja Tamara Vujnović, po metodi Dubinskog koučinga. Tamara je majka troje dece. Svojim iskustvom koje je stekla na putu majčinstva i profesionalnim koučing tehnikama pomaže mamama da zavole sebe onoliko koliko vole i svoju decu.

Radionica se održava u prostorijama fitnes centra FunFit, u ulici Kralja Milana (nekadašnja Srpskih vladara) broj 4 (prolaz niz stepenice).

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite na centarzamame@gmail.com.

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!

Rad Centra za mame podržava Mixa, stručnjak za osetljivu kožu.