LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  IKEA Izlog, Knez Mihailova 5, Beograd
 • DATUM :

  23. maj 2018.
 • Vreme :

  18 - 20 časova
 • CENA :

  Besplatna radionica

Dolazak bebe je čaroban i stresan u isto vreme. Ima toliko novih stvari koje moraš da uzmeš u obzir i držiš pod kontrolom. Ali bez brige, mi ćemo ti pomoći koliko god možemo. Pridruži se našoj radionici na kojoj ćeš saznati kako da svoju novu svakodnevicu učiniš istovremeno bezbrižnom i mirnom. Radionica se održava u sredu, 23. maja u prostorijama IKEA izloga u Knez Mihailovoj 5 od 18 časova do 20 časova.

U saradnji sa kompanijom IKEA, Centar za mame vam je pripremio radionicu u okviru koje ćemo se baviti i temama u vezi sa važnošću povezivanja i komunikacije mame i bebe u prenatalnom i u periodu nakon rođenja bebe. Dobićete ideju i inspiraciju na koje sve načine možete stvoriti najbolje uslove za bebin razvoj, ali i jačanje odnosa bliskosti i poverenja, istovremeno odgovarajući na svoje i bebine potrebe.

Nova radionica: Spremi se za dolazak bebe

Nova radionica: Spremi se za dolazak bebe

Pozitivni efekti ranog emotivnog povezivanja i komunikacije sa bebom tokom trudnoće uključuju osećanje sigurnosti i bolje pripremljenosti za porođaj, uspešnije dojenje, poboljšan san kod mame i bebe, smanjen rizik ka postporođajnoj depresiji ali i osećaj sigurnosti i zadovoljstva kod bebe.

Radionicu drži Danijela Birta Čkonjević, dula i savetnica za dojenje. Danijela pomaže i edukuje trudnice da sa radošću i uživanjem putuju kroz trudnoću, da se što potpunije pripreme za porođaj kakav priželjkuju i sa sigurnošću dočekaju svoju bebu. Takođe podržava mame da što lakše i uspešnije prevaziđu izazove koje imaju sa dojenjem, verujući da je majčino mleko mnogo više od hrane za bebu. Uviđa značaj bliskog i privrženog odnosa na rani razvoj beba, te edukuje, savetuje i promoviše nošenje beba u maramama. Koordinatorka je Centra za mame u Novom Sadu.

Radionica je besplatna, mesta su vrlo ograničena, a prijavljivanje je obavezno na adresu info@centarzamame.rs

Dobro nam došle!