LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Smart Office, Zadužbina Nikole Spasića, Kneza Mihaila 33
 • DATUM :

  18. novembar 2017.
 • Vreme :

  10.30 do 14.30
 • CENA :

  Prvih 5 koji se prijave - 3,000 rsd; cena za sve ostaje je 4,000 rsd

Da li vam se događa da se u gužvi svakodnevnog života zapitate da li baš mora tako?
Da li ponekad prosto poželite da zaustavite sve i krenete ispočetka?
Da li osećate negde u svom biću da bi vaš život trebalo da bude bolji, mirniji, srećniji, samo što ne znate kako do toga da dođete?

Kao nastavak priče sa vebinara Kako da prepoznam svoj put i bez straha budem ono što jesam nastavljamo da govorimo i radimo na tome da budemo hrabrije, a u isto vreme mirnije i srećnije u svom životu.

Tokom radionice od četiri sata proći ćemo nekoliko jednostavnih vežbi koje će nam pomoći da dođemo do onoga što nam je zaista bitno, da vidimo šta sve umemo i imamo, a šta treba da uradimo kako bismo zakoračile na divni novi put našeg života.

Nova radionica Zakorači na svoj put od zvezdane prašine

Radionicu organizuje Centar za mame, a drži ga Sonja Dakić, mama i preduzetnica, grafička dizajnerka po obrazovanju, preduzetnica po sopstvenom izboru, mentorka u nekoliko programa u oblasti preduzetništva.

Pored praktičnih vežbi, Sonja će sa vama podeliti sopstvena iskustva i veštine koje su joj pomogle da u svoj život unese mir i ljubav, da sebi dozvoli da sanja veće snove i od njih kreira svoj novi put.

Nešto više o Sonjinom putu promene, hrabrosti, sumnjama i radosti pronalaska svog puta možete pročitati u njenom tekstu Radi i raduj se.

Radionica je ograničena na 15 učesnica. Prvih 5 najhrabrijih dobiće posebnu cenu od 3,000 dinara. Cena za sve ostaje je 4,000rsd.

Prijave i dodatne informacije na info@centarzamame.rs