LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  ROYAL INN HOTEL, Kralja Petra 56, Beograd
 • DATUM :

  15. maj 2018.
 • Vreme :

  17.30–19.30
 • CENA :

  Besplatna radionica

Pravilna ishrana i hidracija je od ključne važnosti za rast i razvoj deteta. Odgovarajuća ishrana tokom perioda najintenzivnijeg rasta omogućiće detetu da njegov mladi organizam dostigne svoj pun potencijal.

Hranu i voda koju birate za Vaše dete u najranijem uzrastu utiče na njegov rast, energetski nivo, raspoloženje, otpornost ka bolestima, koncentraciju i sveobuhvatni psihofizički razvoj. Zato je pravilan odabir namirnica, od uvođenja nemlečne hrane sve do polaska u školu, važan period kome treba posvetiti posebnu pažnju.

Centar za mame i Rosa vas pozivaju na besplatnu radionicu „Pravilna ishrana i hidracija beba i dece predškolskog uzrasta“ na kojoj možete saznati sve o optimalnoj i zdravoj ishrani od navršenih 6 meseci do detetove 6. godine života.

Pravilna ishrana i hidracija beba i dece predškolskog uzrasta

Radionicu drži Prim. dr med. Jasminka Komnenović, međunarodno priznata pedijatrica nutricionistkinja sa velikim brojem naučnih i stručnih referenci. Jedna je od retkih pedijatara i pedijatrica na ovim prostorima koja se bavi i prevencijom i problemima u vezi sa ishranom odojčadi i male dece. Njena knjiga „Od prvog obroka do školske užine”, najprodavanija je u ovoj kategoriji i proglašena vodećom u regionu.

O važnosti hidracije i odgovarajućem unosu vode, za pravilan rast i razvoj dece, govoriće nutricionista Ljubiša Knežević, predsednik Društva nutricionista – dijetetičara Srbije i šef odeljenja za dijetetiku i ishranu u KBC „ Zvezdara.“

Radionica je besplatna i organizuje je Centar za mame uz podršku brenda Rosa. Mesta su ograničena, a prijave su obavezne na info@centarzamame.rs.

Na ovu radionicu su dobrodošle i tate. 🙂

Dobro nam došli!