LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Hotel Royal Inn Kralja Petra 56, Beograd
 • DATUM :

  subota, 28. april 2018.
 • Vreme :

  17 - 19 časova
 • CENA :

  Besplatna radionica

Pravilna ishrana važan je deo zdravog života, a posebno je bitna kada ostanete u drugom stanju. Zdrava ishrana tokom trudnoće je važna i za mame i za bebe i zato je neophodno da se vodi računa o kvalitetu i kvantitetu namirnica tokom cele trudnoće. Pravilna ishrana tokom trudnoće doprineće da se beba razvija i raste, kao i da se trudnica oseća dobro.

Centar za mame i Rosa vas pozivaju na besplatnu radionicu „Pravilna ishrana u trudnoći i tokom prvih 6 meseci detetovog života” u kojoj možete saznati šta je zdrava ishrana, kako da je prilagodimo ovom i za mamu i za bebu važnom periodu, koja su pravila koja treba da se poštuju, koje namirnice su dobre, a koje nisu, kao i o važnosti adekvatnog unosa tečnosti koji je od ključnog značaja za pravilno funkcionisanje organizma.

Pravilna ishrana u trudnoći i u prvih 6 meseci detetovog života

Radionicu drži Mr sc.med. dr Veroslava Stanković, specijalista ishrane zdravih i bolesnih ljudi. O važnosti hidracije i pravilnom unosu vode govoriće nutricionista Ljubiša Knežević, Predsednik Društva nutricionista – dijetetičara Srbije i šef odeljenja za dijetetiku i ishranu u KBC Zvezdara.

Radionica je besplatna i održava se u subotu 28. aprila u Beogradu u prostorijama hotela Royal Inn u ulici Kralja Petra 56 od 17 časova do 19 časova. Radionicu organizuje Centar za mame uz podršku brenda Rosa. Prijave su obavezne na info@centarzamame.rs

Dobro nam došle!