LAJKU NAS :)
  • MESTO :

    Zornića kuća, selo Baćevci
  • DATUM :

    27. maj
  • Vreme :

    12 - 18 časova

Drage mame preduzetnice,

Zbog vašeg velikog interesovanja za češćom organizacijom događaja koji okuplja mame preduzetnice, Centar za mame organizuje prvi Malli bazar mama preduzetnica!

Pozivamo vas da se prijavite na prvi Mali bazar mama preduzetnica koji će se održati nedelju 27. maja u predivnom i nesvakidašnjem ambijentu etno restorana Zornića kuća koji se nalazi u selu Baćevci, 30 km od centra Beograda.

Mali bazar mama preduzetnica

Više o Zornića kući možete pogledati ovde i ovde, a sigurne smo da ćete se oduševiti kako sve to izgleda i da će vam biti jasno zašto svakog vikenda više stotina porodica tamo provodi najlepše porodične trenutke.

Učešćem na prvom Malom bazaru mama preduzetnica dobijate promociju na društvenim mrežama Centra za mame koje prati više od 20.000 ljudi, priliku da provedete dan u savršenom ambijentu i još boljem društvu i predstavite svoje brendove i proizvode zainteresovanoj ciljnoj grupi.

Adresa za prijave i za dodatne informacije je bazar@centarzamame.rs. Broj stolova je ograničen, tako da vas pozivamo da budete brze i prijavite se.

Centar za mame već tradicionalno dva puta godišnje organizuje Bazare mama preduzetnica u tržnom centru Delta City kojih je do sada bilo jedanaest i na kojime je učestvovalo preko 150 mama preduzetnica iz cele Srbije. Ovu inicijativu podržava projekat Inspiring Woman C&A i C&A Fondacije.

Da vidite kako je bilo na nekim od prošlih Bazara, pogledajte ovde, a da upoznate neke od učesnica ranijih Bazara pogledajte ovde.