LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Focus Point Coffee & Gallery, Japanska 5, Beograd
 • DATUM :

  nedelja, 22. decembar
 • Vreme :

  11 - 13 časova
 • CENA :

  2,000 RSD

Koliko svojih fotografija iz ove godine imaš? Koliko si puta odvojila trenutak samo za sebe od kad si postala mama? Da li možeš da pronađeš fotografiju na kojoj si doterana i sama?

Centar za mame te poziva na profesionalno fotografisanje portreta „Mama u kadru.“ Profesionalne fotografije su nešto što nam svima treba i pozivamo te da dođeš, kao i da ovo fotografisanje daruješ nekoj drugarici kao poklon za predstojeće praznike.

Dobijene fotografije ti mogu koristiti za CV ili za neka druga profesionalna, kao i neprofesionalna predstavljanja. Mi se nadamo da ćeš im se često vraćati i podsećati sebe koliko si važna i lepa.

Mama u kadru - profesionalno fotografisanje za mame

Fotografisanje organizujemo u saradnji sa Focus point coffee & gallery i sa fotografom Gorom Gevorgijanom. Gor je fotograf koji se poslednjih par godina najviše fokusira baš na portrete. Rođen je u Jermeniji, a u Beograd, gde sada živi, došao je iz Kazahstana. Neke od njegovih fotografija pogledajte na njegovom sajtu.

Cena fotografisanja je 2,000 dinara. U cenu je uključeno od 5 do 8 obrađenih fotografija u digitalnom obliku, koje ćemo poslati na tvoju imejl adresu. Polovina tog iznosa biće donirana Centru za mame.

Zainteresovanima možemo da ponudimo i profesionalno šminkanje šminkerke Andželike, a neke njene radove možete videti ovde. Cena profesionalnog šminkanja je između 1,500 i 2,300 dinara i zavisi od toga kako želite da se našminkate.

Zbog VEOMA ograničenog broja mesta, molimo te da se prijaviš ovde.

Uz prijavu je obavezno da se pošalje i potvrda od uplaćenih 1000rsd depozita za fotografisanje na adresu info@centarzamame.rs , dok se svi ostali troškovi plaćaju na licu mesta. U slučaju odustajanja od dolaska, do srede, 18. decembra, depozit se u potpunosti vraća, a u slučaju kasnijeg odustajanja ne. Bez dokaza o uplati depozita nije moguće rezervisati mesto. Mesta se popunjavaju po redosledu prijava, a kada sva budu popunjena, prijave će biti zatvorene. To znači da, ako možeš da se prijaviš, imamo mesto za tebe, a detaljne instrukcije stižu u petak, 20. februara.

Povedi drugaricu, popijte kafu u Focus point coffee & gallery i častite sebe profesionalnim fotografijama.

Misija Centra za mame je da se svaka mama oseća srećno i zadovoljno, kao i da svaku mamu podseti da je ona prava lepotica, jer to zaista i jeste.

Dobro nam došle!