LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Yoga studio Shiva Shakti
 • DATUM :

  24. januar 2015.
 • Vreme :

  18 - 20 sati
 • CENA :

  Besplatna radionica

jumping-444613_1280

 

Centar za mame Vas poziva na besplatnu radionicu „ DA – možemo da imamo sve“ u joga studiju Shiva Shakti u subotu 24.1. 2015. godine od 18 do 20 sati.

Karijera ili porodica?

Ravnoteža između privatnog i poslovnog života – da li je to mit?

Šta ako hoćemo da imamo sve?

Šta ako samo želimo da budemo srećne?
DA – posao koji volimo, koji nas ispunjava i od kojeg možemo normalno da živimo i DA – želimo i decu i porodicu. Želimo sve!

Možemo li da imamo sve? Možemo li da ih imamo u isto vreme?

Ako ne ostvarujemo svoje snove, ostvarujemo tuđe!

Dođite i saznajte postoji li drugačiji, lakši način…

Radionicu drži Kristina Ercegović, preduzetnica, autorka i majka šestogodisnjeg Luke. Kristina je 5 godina radila u Plivi, izgradila tri firme od nule, dve prodala, napisala tri i piše četvrtu knjigu, a i osvojila brojne nagrade. Poslednjih 5 godina se u sklopu svoje firme “Zaokret” kroz radionice “Sam svoj gazda” bavi podsticanjem drugih da pokrenu sopstvene biznise, kao i umrežavanje malih preduzetnika kroz regionalni projekat Business Cafe. Više o Kristini, koja će za ovu priliku doći iz Zagreba, možete pročitati na http://www.kristinaercegovic.com/

Studio Shiva Shakti nalazi se kod Južnog bulevara, u ulici Braće Radovanović 36 i do njega vode autobuske linije 25, 26, 46 i 55. Sajt sa dodatnim informacijama o studiju je ovde.  Izuvanje na ulasku u studio je obavezno.

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite na centarzamame@gmail.com

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!

DA, možemo da imamo sve!