LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Mestašce, Gospodar Jevremova 25, Beograd
 • DATUM :

  utorak, 18. jun
 • Vreme :

  12 -- 14 časova
 • CENA :

  500 rsd

Centar za mame poziva mame preduzetnice da se učlane u Klub mama preduzetnica u okviru kog organizujemo mesečna druženja kao i radionice na kojima mame preduzetnice mogu unaprediti svoja poslovna znanja.

Na sledećem druženju Kluba mama preduzetnica učićemo o izvozu.

Želele biste da izvezete proizvod koji pravite, ali ne znate kako? Želele biste da radite za inostrane klijente iz Srbije, a ne znate kako? Ako je odgovor na jedno od ova dva pitanja da, radionica Izvoz za mame preduzetnice je pravi događaj za vas.

Klub-mama-preduzetnica

Sa računovođicom Lanom Ćurčić razgovaraćemo o tome šta je potrebno da bi ste izvezli proizvod, kako da naplatite uslugu firmi koja ne posluje u Srbiji i koji zakoni regulišu izvoz. Zakonima su definisane različite vrste izvoza; saznajte koja je dokumentacija potrebna za ono što vi radite.

Radionicu drži Lana Ćurčić, diplomirana ekonomistkinja, računovođica i poreska savetnica. Lana je od nedavno vlasnica agencije Beoračunovodstvo. Pre toga je provela 8 godina u agenciji Euroračunovodstvo kao šefica računovođstva, a pre toga 11 godina kao finansijska direktorka Bonver grupe.

Učešće na aktivnostima Kluba mama preduzetnica je 500 rsd po događaju i uključuje i jedno piće. Klub će se sastajati cele godine svakog trećeg utorka u mesecu u Beogradu.

Centar za mame organizuje Klub mama preduzetnica uz podršku Erste banke.

Prijavite se ovde.

U slučaju eventualnih pitanja pišite nam na info@centarzamame.rs

Dobro nam došle, mame preduzetnice!