LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Mestašce, Gospodar Jevremova 25, Beograd
 • DATUM :

  utorak, 17. decembar
 • Vreme :

  12 -- 14 sati
 • CENA :

  500 rsd

Centar za mame poziva mame preduzetnice da budu deo Kluba mama preduzetnica u okviru kog organizujemo mesečna druženja i radionice na kojima mame preduzetnice mogu unaprediti svoja poslovna znanja.

Na sledećoj radionici Kluba mama preduzetnica razgovaraćemo o ciljevima.

Kako bi bilo da odvojiš dva sata za sebe, da rezimiraš prethodnu godinu, šta je bilo dobro, a šta je moglo još bolje, da uz podršku i u finom društvu napraviš plan za najbolju godinu do sada, da naučiš koja je razlika između želje i cilja i kako da pravilno postavljaš ciljeve kojima ćeš se radovati? Dođi na poslednje druženje Centra za mame da razgovaramo i planiramo novu godinu. Između ostalog, pričaćemo i o tome kako da postavimo zaista velike ciljeve.

Klub-mama-preduzetnica

Radionicu drži Sonja Dakić, iskusna preduzetnica i biznis mentorka, NLP trenerica i mama dvoje dece, dobitnica specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije, TEDx govornica i predavačica na mnogim domaćim i stranim konferencijama. Od 2015. godine aktivna je kao mentorka i biznis konsultantinja u više programa. Sonja drži radionice za razvoj ličnih i poslovnih veština, radi konsultacije 1 na 1 i ima svoj mentorski program za žene preduzetnice.

Učešće na aktivnostima Kluba mama preduzetnica je 500 rsd po događaju i uključuje i jedno piće. Klub se sastajao tokom cele 2019. godine svakog trećeg utorka u mesecu, u Beogradu.

Centar za mame organizuje Klub mama preduzetnica uz podršku Erste banke.

Prijavite se ovde https://forms.gle/644Yqaw2kLAAbGoy6

U slučaju eventualnih pitanja, pišite nam na info@centarzamame.rs

Dobro nam došle, mame preduzetnice!