LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Šumatovačka ulica broj 8, 5. sprat, Beograd
 • DATUM :

  petak, 14. jun
 • Vreme :

  od 18 do 20 časova
 • CENA :

  plaćanje unapred: 1200rsd plaćanje na licu mesta: 1500rsd

Drage mame,

Centar za mame vas poziva na jednu opuštajuću radionicu sa elementima predavanja po metodi Lujze Hej. Neke mame su već čule za rad i metode Lujza Hej koja je godinama inspirisala ljude širom sveta na svojim predavanjima i radionicama, pokretala ih i davala smernice kako promenom načina razmišljanja mogu zaista živeti život kakav žele. One mame koje nisu čule za ovaj program imaju sada mogućnost da se upoznaju kroz ovo divno druženje.

Kroz radionicu vodiće nas licencirana trenerica Heal Yor Life programa Tanja Krstić, jedna od mama preduzetnica koja je svoj život menjala i činila sve lapšim i uspešnijim upravo uz pomoć ovih metoda i koja svoje dugogodišnje iskustvo sada želi da podeli sa mamama.

radionica a sad malo ja

Radionica je namenjena svima podjednako, mladima i starijima, bez obzira kojim se poslom bave zato što svi težimo istom — da živimo ljubav, poštovanje, zdravlje, uspeh, šta god to za nas kao pojedinca značilo. Prvi korak je uvek najteži, odlučiti se i odvojiti vreme za sebe kako bi prisustvovali radionicama, predavanjima, ali zato su često najuporniji i najuspešniji, najsrećniji.

Pridružite nam se u petak, 14. 6. 2019. od 18 do 20 časova, u predivnom prostoru na Vračaru, Šumatovačka ulica broj 8, 5. sprat.

Cena učešća je 1200 dinara za one koje rezervišu svoje mesto unapred i uplate taj iznos na račun Centra za mame 205-0000000205658-34 Centar za mame, Novi Beograd, svrha uplate: radionica, odnosno 1500 rsd za one koje uplate na licu mesta. Prijavite se ovde.

Za eventualna pitanja, pišite nam na info@centarzamame.rs