LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Aerobik klub NIA, Majke Jevrosime 2A, 18101 Niš
 • DATUM :

  10. februar
 • Vreme :

  12.00 - 14.00
 • CENA :

  Besplatna radionica

Na besplatnoj radionici za mame iz Niša i okoline Na kafi sa advokaticom – karijera i roditeljstvo, advokatica Biljana Radojković, koja je i sama mama troje dece, posavetovaće nas iz pravnog ugla kako da reagujemo na određena pitanja koja se ženama i mamama postavljaju na intervjuima za posao. Mame će imati priliku da pitaju i dobiju savet kada, kako i da li treba da odgovore na pitanja koja se odnose na intimnu sferu, porodični život i planove.

Na razgovorima za posao često se dešava da poslodavci postavljaju pitanja koja nisu dozvoljena. To su pitanja koja zadiru u intimu, privatni život ili u lična, intimna uverenja.

Radionica u Nišu Na kafi sa advokaticom - karijera i roditeljstvo Centar za mame

Na ovoj radionici želimo da čujemo iskustva mama koje su na razgovoru za posao čule pitanja koja su neprimerena i nedozvoljena, njihova iskustva sa razgovora i koliko su upoznate sa svojim pravima. Takođe, mame će imati priliku i da čuju na koji način treba da odgovore na ovakva pitanja.

Putem ove radionice ali i drugih aktivnosti, Centar za mame Niš želi da podigne svest i pokaže da mama, iako je mama, ona je radno sposobna. Presudna karakteristika za njeno zaposlenje ne sme da bude broj njene dece, već isključivo njeno iskustvo i njene sposobnosti.

Prijave za radionicu su poželjne putem mejla nis@centarzamame.rs