LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Smart Office, Knez Mihailova 33, Beograd
 • DATUM :

  subota, 3. februar
 • Vreme :

  10.30 - 14.30
 • CENA :

  3000 RSD

Da li ste primetili da neka deca su puna samopouzdanja i lako sklapaju prijateljstva, dok su neka povučena, pa često za njih kažemo da nemaju samopouzdanja?

Takođe, da li ste primetili da je vaše dete u nekim situacijama veoma sigurno u sebe, a u nekim drugim se povlači i deluje nesigurno?

Na ovom treningu pričaćemo o tome kako prepoznati zdravo od nezdravog samopouzdanja kod dece. Zatim, šta je osnova samopouzdanja i na koji način roditelj može da podstakne razvoj zdravog samopouzdanja kod svog deteta. Takođe, radićemo na tome koje poruke treba slati onom detetu koje ima senzitivan i izazovan temperament kako bi mu pomogli da razvije zdravo samopouzdanje i karakter.

Trening: Izgrađivanje karaktera i samopouzdanja kod deteta

Ovaj trening je potpuno nešto drugačije od svega što ste do sada prolazili. Ovde ćete dobiti ne samo znanje koje veštine su vam potrebne da biste svoje dete izgradili u osobu zdravog samopouzdanja, već ćete imati priliku da na jedan zanimljiv, opuštajući i duhovit način, u sigurnom okruženju, vežbate te nove veštine i pripremite sebe za realne situacije sa decom!

Trening vodi mama Nikolina koja je po struci psihološkinja i savetnica za roditelje. Nikolina je sertifikovana edukatorka za roditelje po principima pozitivne discipline i sertifikovana međunarodna trenerica programa „Dovoljno dobar roditelj”. Ona vodi Facebook stranicu „Racionalno & pozitivno roditeljstvo”, kao i Facebook grupu „Nesavršeno roditeljstvo/Imperfect parenting”.
Mnogo više o Nikolini možete saznati na Nikolina Milosavljević.

Trening organizuje Centar za mame.

Učešće na treningu je 3000rsd. Članice Kluba mama i članice grupe Nesavršeno roditeljstvo/Imperfect parenting imaju popust od 10%.

Na trening se prijavljuje tako što se dokaz o uplati depozita od 1500 RSD šalje na adresu info@centarzamame.rs. Depozit se uplaćuje na račun Centra za mame 205-0000000205658-34 i ne vraća se u slučaju odustajanja.

Dobrodošle!