LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Onlajn vebinar
 • DATUM :

  Ponedeljak, 17. septembar
 • Vreme :

  20.30 - 22.00
 • CENA :

  Besplatan vebinar

 

Da li ga zaista nemamo dovoljno ili jednostavno ne umemo sa novcem? Da li boljim planiranjem možemo da izguramo mesec bez dodatnog zaduživanja? Kako da planiramo svoje finansije? Kako da štedimo i kako da uskladimo primanja i troškove?

Pridružite nam se na vebinaru Finansijskim planom do uspeha na kojem ćemo odgovarati upravo na ova pitanja.

Pričaćemo o našem odnosu sa finansijama, o kreiranju finansijskog plana, definisanju ciljeva, planu otplate i naplate dugova, kako da pratimo i kategorizujemo troškove i prihode, kako da definišemo i ostvarimo ciljeve, kako da se rešimo dugova i kako da ih naplatimo, kako da kreiramo finansijski plan i budžet, kako da uskladimo primanja i troškove. Vebinar će držati finansijska savetnica i poslovna konsultantkinja Karolina Herbut koja će sa vama podeliti praktične savete za uštedu, kao i savete za smanjenje troškova i povećanje primanja i dosta korisnih informacija o štednji i investiranju.

Vebinar Centra za mame Finansijskim planom do uspeha

Karolina Herbut, finansijska i poslovna savetnica, predsednica je Centra za finansijsku edukaciju i osnaživanje. Uživa u demistifikaciji finansija i pravnih pojmova kao i u prenosu znanja. Važnu ulogu u tome ima Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN), koji je pokrenula sa ciljem povećanja finansijske pismenosti, ekonomskog osnaživanje i razvoja preduzetništva.

Cilj koji smatra posebno važnim je podržavanje žena kroz finansijsku edukaciju, izgradnju mreže podrške i uticaj na poboljšanje ekonomskog položaja žena. Iza sebe ima više od osam godina rukovodećeg iskustva u finansijskom sektoru, pre svega u oblasti menjačkih poslova, platnih usluga i poslovanja sa gotovinom. Drži otvorene i in-house radionice, predavanja, meetupove vezane za finansije i poslovanje, kako za fizička, tako i za pravna lica. Više informacija o Karolini i njenom radu dostupno je na njenom sajtu, na njenoj Facebook stranici, na  CEFIN, kao i Facebook stranici.

Vebinar organizuje Centar za mame. Rad Centra za mame podržava Mixa, ekspert za osetljivu kožu.

Vebinar je besplatan, a prijave primamo putem ovog linka. Kada se budete registrovale, dobićete link preko kog možete pratiti vebinar. Tokom i posle vebinara možete postavljati pitanja.

Prijavite se i zabeležite ovaj važan datum. Vidimo se na vebinaru!