LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  onlajn vebinar
 • DATUM :

  petak, 24. maj
 • Vreme :

  21.00
 • CENA :

  besplatni vebinar

 

Da li znate kako Sunce, UV zračenje, hladnoća utiču na Vašu kožu? Stiglo je proleće, dolaze nam lepi dani i sad se prisećamo da treba da obratimo pažnju na negu naše kože. Ali da li je to dovoljno?

Prolaznost vremena se može pratiti u prirodi, u svakodnevnom okruženju kao i na svakom organizmu kao delu prirode. U toku jedne kalendarske godine izmene se sva četiri godišnja doba, a u skladu s tim i reakcija organizma na iste što dovodi do toga da se i naša koža menja i da joj je potrebna nega u skladu sa tim promenama i različitim uticajima iz okruženja. Ukoliko je naša koža zdrava i negovana, bićemo lepi, zadovoljni i srećni.

Zato smo Vam pripremili vebinar na kome će dr.spc.med. Milica Marković, specijalistkinja za kožne i polne bolesti, detaljno ubjasniti ulogu hidratacije u nezi kože lica i tela i pomoći Vam da razumete zašto je redovna hidratacija kože neophodna kako bismo je zaštitili i pri tome usporili starenje kože. Pričaćemo o tome kako tačno UV zračenje, nagle promene vremena i zagađenost vazduha utiču na našu kožu i zašto je potrebno je poznavati potrebe kože kroz sva godišnja doba.

Vebinar: Hidratacija kože kroz periode

Naša predavačica Milica Marković, specijalistkinja za kožne i polne bolesti, punih 10 godina radi u Gradskom Zavodu za kožne i venerične bolesti u Beogradu na Odeljenju za primenjenu dermatološku terapiju gde nedeljno viđa, leči i savetuje preko 150 pacijenata. Završila je magistarske studije iz oblasti imunologije na Medicinskom Fakultetu Univerziteta u Beogradu i stekla zvanje magistra medicinskih nauka 2005. godine i tako postala najmlađa specijalistkinja-magistarka u zemlji. Aktivno učestvuje u stručnim skupovima u zemlji i inostranstvu i u naučnim istraživanjima, dobitnica je mnogih nacionalnih i internacionalnih stipendija i nagrada. Živi u Beogradu sa porodicom i majka je troje dece.

Vebinar organizuje Centar za mame, organizacija za prava mama o čijem radu se više možete informisati na www.centarzamame.rs, www.maminaprodavnica.rs i www.zamame.rs u saradnji sa Mixa, Ekspert za osetljivu kožu koja podržava rad Centra za mame.

Vebinar je besplatan, održava se u petak 24. maja u 21h, a prijave su na http://zamame.rs/hidratacija-koze-kroz-periode/

Kada se registrujete, dobićete link preko kog možete pratiti vebinar. Mejl sa potvrdom i linkom za praćenje stiže par minuta posle registracije — ako ga ne dobijete, molimo Vas proverite junk sanduče ili nam pišite na info@centarzamame.rs .

Tokom vebinara možete postavljati pitanja u komentarima samog vebinara ili putem poruke facebook stranici Centra za mame.

Prijavite se i zabeležite ovaj važan datum. Vidimo se na vebinaru!