LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  vebinar
 • DATUM :

  sreda, 27. novembar
 • Vreme :

  od 21 do 22 časa
 • CENA :

  besplatni vebinar

Svima nam se dogodi trenutak u životu kada se osećamo ‘zaglavljeno’, preplavljeni osećajem teskobe sa kojim ne znamo šta da radimo. Želimo promenu, želimo da što pre napustimo to ‘mesto’, a sami sebe sabotiramo u tom poduhvatu. I tada stupa na scenu dobro poznati osećaj besmisla, praćen gomilom suprotstavljenih misli i pitanja. Nalazimo se u zastoju, ‘zaglavljeni u trenutku’, proživljavamo unutrašnji konflikt.

A da li je baš tako? Možda se samo nalazimo u prostoru između dve priče, gde nam se stvorila mogućnost da redefinišemo i preoblikujemo dosadašnje odnose, da eksperimentišemo sa alternativnim, nepoznatim i zaboravljenim načinima da budemo ono što jesmo i što želimo.

Vebinar: Između dve priče od zastoja do promene

Centar za mame vas poziva na vebinar gde razgovaramo upravo o ovim temama.

Vebinar drži Mila Muškinja, defektološkinja, MA dečjih prava, psihoterapeutkinja pod supervizijom u polju Transakcione analize, konsultantkinja u oblasti zaštite dece koja se bavi kreiranjem i vođenjem treninga o komunikacijskim veštinama, timskom radu, psihološkoj podršci osetljivim grupama, kao i profesionalnom supervizijom zaposlenih u organizacijama koje rade sa ranjivim grupama. Posebno polje interesovanja joj je promena karijere i ‘zastoji’ na tom putu. Mama je Dine i Bogdana. 🙂

Vebinar je besplatan, a prijave su na http://zamame.rs/izmedju-dve-price-od-zastoja-do-promene/

Kada se registruješ dobijaš link preko kog možeš pratiti vebinar. Mejl sa potvrdom i linkom za praćenje stiže par minuta posle registracije. Ako ga ne dobiješ, molimo te da proveriš junk sanduče.

Tokom vebinara možeš postavljati pitanja u komentarima samog vebinara ili putem poruke Facebook stranici Centra za mame.

Rad Centra za mame podržava Mixa, Ekspert za osetljivu kožu.

Prijavi se i zabeleži ovaj datum. Vidimo se na vebinaru!