LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Vebinar
 • DATUM :

  18 jun 2018.
 • Vreme :

  21.00
 • CENA :

  Besplatni vebinar

Da li je potrebno tokom trudnoće unositi više tečnosti? Kako treba da izgleda balansiran obrok za trudnicu? Kojim namirnicama je najbolje započeti nemlečnu ishranu kod beba? Kada i kako uvesti začine u ishranu beba? Kako treba da izgleda pravilna ishrana deteta tokom perioda najintenzivnijeg rasta koja omogućava da organizam dostigne svoj pun potencijal? Koliko tečnosti je deci potrebno za pravilan rast i razvoj?

Ukoliko vas zanimaju odgovori na ova i druga važna pitanja koja se odnose na pravilnu ishranu i hidraciju u trudnoći, tokom dojenja kao i tokom odrastanja dece, na pravom ste mestu! Centar za mame i Rosa vas pozivaju na besplatan vebinar Pravilna ishrana i hidracija mama i dece. Teme o kojima će se govoriti na vebinaru su:

 • Pravilna ishrana i hidracija trudnica i dojilja
 • Pravilna ishrana i hidracija beba i dece predškolskog uzrasta

Vebinar Pravilna ishrana i hidracija mama i dece

Vebinar drže Mr sc.med. dr Veroslava Stanković, specijalistkinja ishrane zdravih i bolesnih ljudi, Prim. dr med. Jasminka Komnenović, međunarodno priznata pedijatrica nutricionista sa velikim brojem naučnih i stručnih referenci čija je knjiga „Od prvog obroka do školske užine” najprodavanija u ovoj kategoriji i proglašena vodećom u regionu. O važnosti hidracije i pravilnom unosu vode govoriće nutricionista Ljubiša Knežević, predsednik Društva nutricionista – dijetetičara Srbije i šef odeljenja za dijetetiku i ishranu u KBC „Zvezdara.“

Po završetku događaja, predviđen je deo kada ćete biti u mogućnosti da postavite pitanja i dobijete ekspertske odgovore u vezi sa ovim temama.

Vebinar se održava se u ponedeljak 18. juna 2018. godine od 21h online. Link za registraciju je http://zamame.rs/pravilna-ishrana-i-hidracija-mama-i-dece/

Vebinar organizuje Centar za mame uz podršku brenda Rosa.

Mi zovemo mame, a mame neka pozovu tate.

Dobro nam došli!