LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Onlajn vebinar
 • DATUM :

  3. decembar 2018.
 • Vreme :

  21.00 - 22.30 časova
 • CENA :

  Besplatni vebinar

Centar za mame vas poziva na besplatni vebinar “Tužna ili depresivna: Kako prepoznati depresiju i suočiti se s njom?”

Šta je depresija? Šta je izaziva? Kako je prepoznajemo i kako je razlikujemo od uobičajene tuge ili neraspoloženja? Kako treba da se suočimo sa tugom ili neraspoloženjem? Kada da tražimo profesionalnu pomoć?

Ovo su samo neka od pitanja na koje ćemo odgovoriti tokom vebinara.

Vebinar Tužna ili depresivna Kako prepoznati depresiju

Vebinar Tužna ili depresivna Kako prepoznati depresiju

Vebinar drži dr Milutin Kostić, specijalista psihijatrije u Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu, klinički asistent na predmetu psihijatrije pri Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Vebinar organizuje Centar za mame, organizacija za prava mama o čijem radu se više možete informisati na www.zamame.rs. Rad Centra za mame podržava Mixa, ekspert za osetljivu kožu.

Vebinar je besplatan, a prijave su na http://zamame.rs/tuzna-ili-depresivna-kako-prepoznati-depresiju-i-suociti-se-s-njom/

Kada se registrujete, dobićete link preko kog možete pratiti vebinar. Mejl sa potvrdom i linkom za praćenje stiže par minuta posle registracije – ako ga niste dobili molimo vas da proverite junk sanduče.

Tokom vebinara možete postavljati pitanja u komentarima samog vebinara ili putem poruke facebook stranici Centra za mame.

Prijavite se i zabeležite ovaj važan datum. Vidimo se na vebinaru!