LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Dorćol, Beograd
 • DATUM :

  Utorak, 5. decembar
 • Vreme :

  18 - 21 čas
 • CENA :

  3.000 RSD

Ako ti je dosadilo da svake godine praviš novu listu želja, ako si napokon shvatila da su razni čekovi izobilja i slične metode samo gubljenje vremena i vređanje tvoje inteligencije, ako ti je dosta šarenih laži u obliku proteinskih šejkova, salata, dijeta, brojanja kalorija i ako si spremna da zakoračiš u 2018. godinu autentično svoja, pridruži nam se na interaktivnoj radionici u kojoj ćemo sa tobom podeliti čari Momentum Metode.

Na radionici „Zamisli želju i sebe u njoj” pokazaćemo ti kako da se oslobodiš toksičnih elemenata koji ti oduzimaju energiju, dodaju kilograme i otimaju samopouzdanje. Ako je tvoja namera da 2018. bude godina puna energije, blagostanja i samopouzdanja, dođi da se družimo i promenimo kroz pokret, muziku i razgovor sa dušom.

Nova radionica: Zamisli želju i sebe u njoj

Radionicu organizuje Centar za mame, a drži je Lidija M Rosati – nekonvencionalna preduzetnica, globalna transformaciona liderka, koja ohrabruje i podržava žene širom sveta, inspirušući ih da neguju svoje snove, ali i savetuje kako da pokrenu svoje ideje.

Njen rad je holistički inspirisan i ona je, između ostalog, i potpuno akreditovana NLP trenerica (klasični i novi kodeks), međunarodna govornica, poslovna trenerica, hipnoterapeutkinja. Koautorka je Momentum metode – seta veština dizajniranih za 21. vek života i šire, koje pokrivaju stvaranje bogatstva, gubitak težine i uspešne međuljudske odnose. Njena knjiga Gaining While Losing – The Gentle Art of Transformation bila je svetski bestseler.
Kao korporativni hipik i radoznali nomad, napustila je korporativni svet kako bi se posvetila svojim strastima.

Rođena je u Srbiji, živi u zapadnoj Evropi, a radi širom sveta. Svet je njeno igralište, a njena misija je da ostavi nasleđe autentičnih, bogatih, ohrabrenih žena širom sveta.

Radionica će biti održana u utorak 5. decembra od 18 do 21 sat na Dorćolu. Cena radionice je 3.000rsd, a prijave su obavezne na info@centarzamame.rs

Dobro došle!