Imaš ideju ili želju da pokreneš nešto svoje? Ne znaš odakle da kreneš i gde možeš da nađeš podršku na tom putu? Imaš svoj posao koji vodiš već neko vreme i ne znaš kako dalje, kako do više kupaca, veće zarade? Kako da na najbolji način ispričaš svoju priču, predstaviš svoj proizvod ili uslugu?

Kako bi bilo da na tom putu imaš podršku nekoga ko je to sve već prošao?
Da učiš i radiš u podržavajućem okruženju sa drugima, da upoznaš druge preduzetnike?
Da razmeniš iskustva i informacije i tokom 6 meseci imaš podršku na daljem putu razvoja svoje ideje?

Drugi ciklus mentorskog programa Živi*Radi*Voli Sonje Dakić počinje u oktobru u saradnji sa Centrom za mame, kao i uz podršku Erste banke i ICT Huba.

Živi Radi Voli šestomesečni mentorski program

* ZAŠTO OVAJ PROGRAM?
Tokom 8 godina razvoja sopstvenog biznisa, Sonja Dakić je prošla mnoge edukacije, stekla nova znanja i veština koje su joj pomogle na tom putu. Danas zna i tvrdi da je razvoj privatnog posla nemoguć bez razvoja osobe koja ga vodi. Vaša ideja će stići onoliko daleko, koliko ste vi spremne da idete!

Zbog toga je Sonja osmislila šestomesečni program mentorstva i podrške koji kombinuje jačanje ličnih sposobnosti, motivacije i razvoja sa sticanjem osnovnih preduzetničkih znanja kroz pojedinačne sastanke i zajedničke sesije.

* KOME JE NAMENJEN PROGRAM?
Program je osmišljen kao polugodišnja edukacija i podrška onima koje žele da pokrenu svoj posao ili već imaju privatan biznis i nalaze se u procesu promene ili potrebe za daljim razvojem. Kako bi polaznice ostvarile što bolje rezultate, Sonja kombinuje rad po principu 1:1 i grupne radionice gde obrađuje određene teme i otvara prostor za razmenu iskustava i povezivanje.

* KAKO PROGRAM IZGLEDA?
Tokom 6 meseci biće 6 pojedinačnih sastanaka 1na1 (6 x 2 sata) i 6 zajedničkih radionica (6 x 2,5 sata) gde će polaznice proći kroz najvažnije teme razvoja biznisa: organizacija vremena, finansije, lični brending, online marketing, postavljanje ciljeva, prevazilaženje izazova. Sonja sa vama deli svoja znanja, kontakte i sve ono što je naučila tokom 8 godina preduzetništva.

ŽiviRadiVoli šestomesečni mentorski program

* GDE SE ODVIJA PROGRAM?
Program podržava ICT Hub, tako da se pojedinačni sastanci i grupne radionice održavaju u njihovom prostoru u Beogradu.

*KAKO DA SE PRIJAVIM/DOBIJEM VIŠE INFORMACIJA?
Za više informacija i prijavu, popuni upitnik putem ovog linka.
*Sa prvih 10 koji popune upitnik Sonja će obaviti besplatan uvodni razgovor telefonom u trajanju do 30 minuta.

Prijave za program su otvorene do 27. septembra. Program počinje početkom oktobra.
Za prijave do 20. septembra važe posebni popusti i mogućnost plaćanja na rate.
Više informacija o programu možete naći ovde.

*POSEBNA POGODNOST ZA SAMOHRANE MAME PREDUZETNICE
Uz podršku Erste banke, za 2 samohrane mame obezbedili smo 50% popusta na cenu programa. Ukoliko ste samohrana mama i zainteresovani ste za program, pošaljite mail na: pisem@sonjadakic.com sa kratkim opisom vašeg biznisa.

Više o Sonji, njenom preduzetničkom putu i edukacijama koje je prošla možete naći ovde.

Pronađite program i na Fejzbuku.