LAJKU NAS :)
  • MESTO :

    Joga studio Shiva Shakti, Braće Radovanovića 36
  • DATUM :

    June 22 - 23, 2014
  • Vreme :

    17 h / 19 h

Centar za mame vas poziva na besplatnu radionicu “Mala škola optimizma” koja će se održati u joga studiju Shiva Shakti.

Program škole optimizma je nešto sasvim novo u Srbiji, zemlji u kojoj depresija i beznađe dobijaju razmere epidemije, a pesimizam i loše vesti “vrište” sa svih strana. Zasniva se na rezultatima najnovijih istraživanja iz oblasti psihologije optimizma i daje odgovore na nekoliko esencijalnih pitanja koja ljudima pomažu da postanu/ostanu optimisti uprkos svemu:

– šta intuitivno znače pesimizam i optimizam?
– šta je depresija, a šta naučena bespomoćnost?
– kako pesimista i optimista interpretiraju neuspeh?
– zašto je dobro biti optimista?
– kako pesimista da postane optimista?
– gde je tu realizam, i kako kombinovati optimizam i pesimizam?

Program će biti organizovan u obliku interaktivne radionice. Vodi ga “dežurni optimista” Dr. Mika Marković, koji se ovom i sličnim temama bavi već nekoliko godina.

Centar za mame je udruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života. Vizija Centra za mame je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun potencijal.

Studio Shiva Shakti se nalazi kod Južnog bulevara, i do njega vode autobuske linije 25, 26, 46 i 55. Sajt sa dodatnim informacijama o studiju je http://www.shivashakti.rs/

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite na centarzamame@gmail.com

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!