LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Delta City
 • DATUM :

  nedelja, 9. maj
 • Vreme :

  9.00 -- 22.00
 • CENA :

  3000rsd -- 5000rsd

Centar za mame poziva mame preduzetnice da se prijave za učešće na Trinaestom Bazaru mama preduzetnica koji će se održati u nedelju 9. juna u tržnom centru Delta city .

Bazare mama preduzetnica organizujemo da bi smo podržali i promovisali mame preduzetnice, kao i da mamama preduzetnicama pružimo priliku da se međusobno povežu i jedna drugu podrže. Bazar mama preduzetnica organizuje Centar za mame u saradnji sa Delta Sitijem i uz medijsku podršku Blic žene, magazina Lepota & zdravlje, portala Najbolja mama na svetu i Dobre vesti i Naxi radija.

Bazar mama preduzetnica

Bazar je namenjen mamama preduzetnicama koje učestvovanjem dobijaju priliku da prodaju svoje proizvode i promovišu svoje usluge u tržnom centru Delta City, promociju preduzeća kroz mreže Centra za mame kao i kod naših medijskih sponzora, kao i priliku da se upoznaju, povežu i provedu dan sa drugim sjajnim ženama, mamama preduzetnicama.

Fotke sa nekih od ranijih Bazara pogledajte ovde i ovde, a da upoznate neke od učesnica ranijih Bazara pogledajte ovde i ovde.

Do sada je skoro 200 mama preduzetnica iz cele zemlje predstavilo svoje kompanije i proizvode na izložbeno-prodajnim Bazarima mama preduzetnica.

Ako želite da učestvujete pozivamo vas da se prijavite na bazar@centarzamame.rs. Cena prostora za izlaganje se kreće od 3000rsd do 5000rsd i zavisi od lokacije mesta izlaganja. Mesta su ograničena i vrlo brzo se popunjavaju, tako da — požurite!

Pridružite nam se! Čekamo Vas!

Dobro nam došle!