• MESTO :

  Casa dei Bambini, Dobrička 3a, Niš
 • DATUM :

  30. oktobar
 • Vreme :

  18 sati
 • CENA :

  Besplatna radionica

Besplatna radionica za mame u Nišu: Pronađite prave reči

Ogranak Centra za mame u Nišu Vas poziva na besplatnu radionicu Veštine komunikacije: Pronađite prave reči kao roditelj.

Ne znate kako da postavite granice i zauzmete se za svoje potrebe?

Imate poteškoća da kažete NE?

Koliko puta, kao mama, ne možete da pronađete prave reči da biste se odbranile od dobronamernih, ali nametljivih saveta?

Asertivnost je izražavanje misli, osećanja i uverenja na direktan, iskren (pošten) i društveno adekvatan način uz uvažavanje drugih. Pojam asertivnost potiče od engleske reči assertive, što znači uporan, samouveren, samosvestan, samopouzdan.

„Cilj radionice je da naučimo pre svega šta je adekvatna komunikacija i kako da prepoznamo stilove komuniciranja, kao i da naučimo kako da budemo asertivni u situacijama u kojima osećamo da neko prelazi granicu, ne poštuje naše želje i prava, kako nekoga kritikovati na asertivan način, kako reći NE!”, kaže Ivana Nerubacki, psihološkinja i psihoterapeutkinja u superviziji, koja će voditi radionicu.

Nakon nekoliko godina rada u okviru različitih institucija i organizacija, početkom 2015. Ivana odlučuje da pokrene privatnu praksu. Od tada radi u Centru Self u Nišu. Bavi se psihoterapijom i savetovanjem, ali i organizovanjem obuka radionica i pisanjem članaka.

Sve buduće mame i mame dobrodošle su na radionicu sa svojom decom.

Besplatna radionica za mame u Nišu: Pronađite prave reči biće održana 30. oktobra od 18 sati u vrtiću Casa dei Bambini u Dobričkoj ulici 3a.

Prijave su poželjne putem mejla nis@centarzamame.rs.