• MESTO :

  Fejsbuk stranica Centra za mame
 • DATUM :

  ponedeljak, 5. oktobar
 • Vreme :

  21 čas
 • CENA :

  besplatan događaj

Drage mame,

Kriza izazvana epidemijom Covid-19 i dalje traje. Međutim, naša deca imaju pravo na bezbedno odrastanje, uprkos svemu.

U ovom Fejsbuk lajv uključenju razgovaraćemo o sigurnosti kao osnovnoj potrebi dece, kao i o posledicama ugrožavanja sigurnosti. Analiziraćemo kako aktuelna krizna situacija može da destabilizuje našu decu.

Fb lajv: Sigurnost i spokoj dece u zlim vremenima

Takođe, pričaćemo i o tome kako da se deca osećaju sigurno pokraj nas, bez obzira na izmenjene okolnosti, koje tačke oslonca imamo u sebi, u drugima, šta možemo da usvojimo iz teškog iskustva naših predaka i svetskog iskustva preživljavanja u kriznim situacijama.

Fejsbuk lajv vodi Svetlana Prodanović, majka jedne tinejdžerke, psihološkinja i porodična psihoterapeutkinja sa bogatim iskustvom u radu sa porodicama u krizi, ženama žrtvama porodičnog nasilja, majkama koje se samostalno staraju o deci i drugim ranjivim kategorijama, bez obzira na uzrast i pol. Zaposlena je u javnom sektoru, ali i u nekoliko nevladinih organizacija. Aktivno se bavi savetodavnim i psihoterapijskim radom, edukativnim aktivnostima i redakturom stučnih prevoda sa ruskog jezika.

Sigurnost i spokoj dece u zlim vremenima lajv organizujemo u okviru programa Aktivne zajednice: solidarni odgovor na COVID-19 koji sprovodi Trag fondacija.

Da biste ga pratile, samo otvorite Fejsbuk stranicu Centra za mame u ponedeljak, 5. oktobra, u 21 čas. Učešće je besplatno.

Prijavite se ovde da prve saznate novosti iz Centra za mame.

Rad Centra za mame podržava Mixa, Ekspert za osetljivu kožu

Dobro nam došle, drage mame.
Niste same. 🤍