LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Fejsbuk lajv
 • DATUM :

  sreda, 23. septembar
 • Vreme :

  21 čas
 • CENA :

  besplatno predavanje

Draga mama, da li si usamljena? Znamo da si stalno okružena ljudima, pogotovo decom, ali kako se zaista osećaš?

Usamljenost je sindrom modernog društva. Usamljenost je posledica urbanizacije, kapitalizma, tehnološkog razvoja, a sada je posebno produbljena usled pandemije i karantina.

U ovom Fejsbuk lajv uključenju razgovaraćemo o tome kako da prepoznamo usamljenost, kako da ne krivimo sebe zbog toga što je osećamo i kako da pomognemo sebi.

FB live drži Milutin Kostić, specijalista psihijatrije pri Istitutu za mentalno zdravlje i klinički asistent pri Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Milutin je doktor nauka iz molekularne medicine i šef Dnevne bolnice za afektivne poremećaje.

Ovim FB lajv uključenjem, koje će biti na FB stranici Centra za mame, počinjemo serijal onlajn radionica psihološke podrške tokom pandemije namenjen mamama.

Sledeće lajv uključenje je 28. septembra u 13 časova i na njemu ćemo sa Milom Muškinjom razgovarati o karijeri tokom pandemije.
Svi snimci FB lajv predavanja ostaće na FB stranici Centra za mame.

Osećaj usamljenosti u modernom društvu, dubok problem ogoljen epidemijom lajv organizujemo u okviru programa Aktivne zajednice: solidarni odgovor na COVID-19 koji sprovodi Trag fondacija.

Da biste ga pratili, samo otvorite Fejsbuk stranicu Centra za mame u sredu, 23. septembra, u 21 čas. Učešće je besplatno.

Prijavite se ovde da prvi saznate novosti iz Centra za mame.

Rad Centra za mame podržava Mixa, Ekspert za osetljivu kožu.

Dobro nam došle, drage mame. Niste same. 🤍