LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Fejsbuk stranica Centra za mame
 • DATUM :

  sreda, 4. novembar
 • Vreme :

  21 čas
 • CENA :

  besplatno učešće

Pandemija Covid-19 je dovela do velikih promena u našim životima. Duga je lista obrtnih momenata, transformacija, precrtanih želja i planova. Zavladala je atmosfera zbunjenosti, staha, nepoverenja, besa, razočaranja, bespomoćnosti, beznađa.
Suočavamo se sa gubitkom dosadašneg načina života i sveta kakvog smo poznavali. Žalimo zbog toga prolazeći kroz određene faze.

Da li je OK da osećamo zbunjenost, bes, tugu, razočaranost?
Kako da gubimo, a da ne budemo gubitnici?
Kako da uprkos pandemiji prepoznamo šanse za lični napredak i dobrobit svoje porodice?

Fejsbuk lajv: Pandemija – gubici i nove šanse

Drage mame, ukoliko Vas ova tema zanima, pridružite nam se na ovom Fejsbuk lajv predavanju koje vodi Svetlana Prodanović, majka jedne tinejdžerke, psihološkinja i porodična psihoterapeutkinja sa bogatim iskustvom u radu sa porodicama u krizi, ženama žrtvama porodičnog nasilja, majkama koje se samostalno staraju o deci i drugim ranjivim kategorijama, bez obzira na uzrast i pol. Zaposlena je u javnom sektoru, ali i u nekoliko nevladinih organizacija. Aktivno se bavi savetodavnim i psihoterapijskim radom, edukativnim aktivnostima i redakturom stučnih prevoda sa ruskog jezika.

Pandemija – gubici i nove šanse lajv organizujemo u okviru programa Aktivne zajednice: solidarni odgovor na COVID-19 koji sprovodi Trag fondacija.

Da biste ga pratile, samo otvorite Fejsbuk stranicu Centra za mame u sredu, 4. novembra, u 21 čas. Učešće je besplatno.

Rad Centra za mame podržava Mixa, Ekspert za osetljivu kožu.

Dobro nam došle, drage mame.
Niste same.