• MESTO :

  iza teniskog centra Novak, Tadeuša Košćuška 63a, Beograd
 • DATUM :

  svake subote u oktobru
 • Vreme :

  od 9 do 10 ujutru
 • CENA :

  besplatno

Draga mama, znamo da ova godina nije ispala kako je bilo koja od nas planirala. Znamo da imaš vrlo malo vremena za sebe i zato želimo da to zajedno promenimo – dođi da vežbamo jogu.

Pozivamo te da nam se pridružiš svake subote u oktobru da vežbamo Hatha jogu na otvorenom. Vežbamo svake subote u oktobru od 9 do 10 ujutru. Sastajaćemo se iza teniskog centra Novak, na poljani, subotom kada ne pada kiša. Informacije o eventualnim promenama prati na događaju na našoj Facebook stranici.

Joga za mame je besplatna i otvorena za sve mame, bez obzira na iskustvo. Zavisno od vremena i interesovanja, vežbanje možemo nastaviti i u novembru, kao i onlajn.

Joga za mame

Zašto ovo radimo?

Znamo da praktikovanje joge dovodi do povezivanja uma i tela putem daha. Pored efekta koji ima na telo (aktiviraju se mišići za koje niste ni znale da ih imate), značajan je i mentalni efekat. Joga nas čini snažnijim, bolje podnosimo razne stresne situacije i bolje reagujemo na njih. Pomaže nam da dostignemo unutrašnji mir, približava nas sebi, vodi nas ka unutrašnjem buđenju i spoznaji mogućnosti, koje su veće nego što mi mislimo. Razna istraživanja potvrđuju blagotvorne uticaje joge na stres, anksioznost, depresiju, nesanicu, srčani pritisak, menstrualne tegobe, digestivni trakt…

Besplatne časove joge organizuje Centar za mame u saradnji sa joga instruktorkom Katarinom Paunović koja volontira da podeli svoje znanje sa mamama. Katarina je mama dvoje dece (7 i 3), po obrazovanju ekonomistkinja. Katarina vežba jogu još pre rođenja prvog deteta, sa pauzama između dece, a od ove godine i zvanično je joga instruktorka koja je završila obuku u Vidya yoga školi joge Dragana Lončara.

Molimo te da poneseš svoju prostirku za vežbanje, vodu ako ti je potrebna, kao i da se obučeš u udobnu odeću. Javni parking je dostupan blizu ulaza u sportski centar Milan Gale Muškatirović koji se nalazi na manje od 10 minuta hoda od mesta gde vežbamo. U slučaju kiše otkazujemo vežbanje. Zato prati naš Fejsbuk događaj za najnovije informacije. Nije potrebno da se prijaviš, samo dođi.

Dobro nam došla, draga mama!