LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Fejsbuk stranica Centra za mame
 • DATUM :

  petak, 30. oktobar
 • Vreme :

  14 časova
 • CENA :

  besplatno učešće

Svi mi, kao ljudska bića, živimo u svakom trenu niz osećanja, između ostalih i strah i strepnju kao jedne od primarnih emocija sa uticajem na izbore i odluke koje donosimo.

U ovom Fejsbuk lajv uključenju razgovaraćemo kako smo kroz niz životnih situacija naučili da se suočimo sa njima.

Imaćemo priliku da se upoznamo sa načinom kako nastaju, kako žive u nama, kako da ih prevaziđemo i transformišemo u konstruktivnu dobit za sebe i druge.

Fejsbuk lajv Kako se izboriti sa svojim strahovima

Fejsbuk lajv vodi Marina Ostojić, diplomirana pedagoškinja. Kroz profesionalni razvoj, razvijala je kompetencije u oblastima i projektima nenasilne komunikacije, uzajamnog vaspitanja (jezik žirafa u vrtiću i školi, veština komuniciranja, umeće roditeljstva, bihejvioralna psihoterapija, medijacija). Ekspertkinja je i konsultantkinja za razvoj programa profesionalne orijentacije, rad sa osetljivim grupama i mnogim drugim projektima.

Kako se izboriti sa svojim strahovima lajv organizujemo u okviru programa Aktivne zajednice: solidarni odgovor na COVID-19 koji sprovodi Trag fondacija.

Da biste ga pratile, samo otvorite Fejsbuk stranicu Centra za mame u petak, 30. oktobra, u 14 časova. Učešće je besplatno.

Rad Centra za mame podržava Mixa, Ekspert za osetljivu kožu

Dobro nam došle, drage mame.
Niste same.