LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Braće Radovanović 36, Beograd
 • DATUM :

  28. februar 2016.
 • Vreme :

  17 - 19 sati
 • CENA :

  Besplatno fotografisanje

ALT: "mama u kadru - fotkanje za mame"

 

Mama, koliko puta si se sredila, skockala i fotkala otkako si postala mama? (Fotkanje dece se ne računa.) Mi znamo – premalo puta! Centar za mame ima misiju da se svaka mama oseća srećno i zadovoljno, kao i da svaku mamu podseti da je ona prava lepotica, zato što je lepotica u svima nama.

 

Fotografije koje dobijete možete iskoristiti za CV ili za neka druga profesionalna, kao i neprofesionalna predstavljanja. Mi se nadamo da ćete ih iskoristiti da podsetite sebe na sebe i svoju lepotu. Sem fotografisanja, nudimo vam i besplatno profesionalno šminkanje pre fotografisanja.

 

Mame će fotkati Tamara Dragović, koja je od svoje dece naučila da se igra i da bude 100% posvećena i prisutna. Za sebe kaže da je prvo mama Tamariška, ali sve svoje uloge igra rado. Fotografijom se bavi ceo život, kroz nju promišlja, razrešava, reaguje, suočava se; ona je njen izraz. Snimanje filmova je pokrenulo njenu fotografiju. Pored toga što je profesionalna fotografkinja, Tamara je IAIM instruktorka za masažu beba i u životu radi samo ono što bi radila i da je niko ne plaća. Njene radove možete pogledati ovde.

 

Lokacija za fotografisanje je joga studio Shiva Shakti koji se nalazi kod Južnog bulevara i do njega vode autobuske linije 25, 26, 46 i 55. Izuvanje u joga studiju je obavezno. Ovo je naša poslednje druženje u ovom prostoru, nakon 3 godine divnih mesečnih druženja, zato što se studio do daljnjeg zatvara. Pozivamo vas da pratite stranice Shiva Shakti Yoga Studio i Yoga za trudnice, mame i bebe – Shakti mama gde ćete dobiti informacije o daljim mestima održavanja časova joge, kao i da nam se pridružite od marta na novoj lokaciji za radionice u centru Beograda. Koristimo ovu priliku da se još jednom zahvalimo našim divnim domaćinima iz joga studija koji su nam prvi otvorili vrata i koji nas podržavaju od samog početka našeg rada.

 

Zbog VRLO ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite na centarzamame@gmail.com. Molimo vas da se ne prijavljujete osim ako ste sigurne da možete da dođete. Mesta se popunjavaju po brzini prijava, a kada ih više ne bude bilo, to ćemo objaviti na našoj Facebook stranici.

 

Rad Centra za mame podržava Mixa, stručnjak za osetljivu kožu.