LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Zoom Art Cafe & Photo Studio, Dobračina 76, Beograd
 • DATUM :

  nedelja, 10. mart
 • Vreme :

  11 -- 14 sati
 • CENA :

  1.500 rsd

Koliko si puta odvojila trenutak samo za sebe od kad si postala mama? Da li možeš da pronađeš fotografiju na kojoj si doterana i sama?

U duhu proslave Međunarodnog dana žena i naših sjajnih pretkinja koje su nam omogućile sve ovo što imamo danas, Centar za mame slavi žene i poziva te na profesionalno fotografisanje portreta „Mama u kadru“.

Fotografisanje organizujemo u saradnji sa Zoom Art Cafe & Photo Studio u Beogradu.

Dobijene fotografije ti mogu koristiti za CV ili za neka druga profesionalna, kao i neprofesionalna predstavljanja. Mi se nadamo da će se bar jedna od njih naći na posebnom mestu u tvom stanu i da će te svakog dana podsećati koliko si važna.

Mama u kadru - profesionalno fotografisanje za mame

Zbog VEOMA ograničenog broja mesta, molimo te da se prijaviš na https://goo.gl/forms/a0xWxDFwsLpVFrg03

Mesta se popunjavaju po redosledu prijava, a kada sva budu popunjena, prijave će biti zatvorene. To znači da ako možeš da se prijaviš da imamo mesto za tebe, a detaljne instrukcije stižu u petak 8. marta.

Cena fotografisanja je 1.500 dinara. U cenu je uključeno od 5 do 8 obrađenih fotografija u digitalnom obliku, koje ćemo poslati na tvoju imejl adresu. Polovina tog iznosa biće doniran Centru za mame.

Povedi drugaricu, popijte kafu ili koktel u Zoom Art kafeu i častite sebe profesionalnim fotografijama.

Misija Centra za mame je da se svaka mama oseća srećno i zadovoljno, kao i da svaku mamu podseti da je ona prava lepotica, jer to zaista i jeste.

Dobro nam došle!