LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Vebinar
 • DATUM :

  utorak, 29. januar
 • Vreme :

  20.30 -- 22.00
 • CENA :

  Besplatan vebinar

Centar za mame vas poziva na besplatni vebinar Naš ciklus – naše tajno oružje.

Milioni žena svakog meseca prolaze kroz ciklus u kojem nivo različitih hormona u telu izuzetno varira, čineći da se osećamo i ponašamo drugačije u različitim danima. Hormoni utiču na naše raspoloženje, nivo energije, toleranciju na bol, apetit…

Da li ste znale da možete bolje da upoznate svoje telo i svoj ciklus i iskoristite one dane kada ste pune energije kako biste ostvarile neverovatne stvari? Takođe, možete prilagoditi svoju ishranu, društvene obaveze, poslovne zadatke i fizičke aktivnosti svom menstrualnom kalendaru i tako postići bolji balans i više uspeha.

naš ciklus naše tajno oružje

Vebinar drži Milica Čalija, preduzetnica, biznis mentorka, spisateljica, blogerka, TEDx govornica i mama troje dece. Kreira magiju ovsenih kolača Anđeli nastalih pre više od šest godina, po originalnoj recepturi porodice Čalija. Iza nje je dvadesetogodišnja karijera novinarke, urednice, PR menadžerke i direktorke marketinga. Trenutno je na master studijama iz psihologije i biznis mentorka u programima Nemačke razvojne agencije (GIZ). Osnivačica je udruženja građana Divna mama, koje promoviše prirodno roditeljstvo i pozitivnu disciplinu, ali pre svega važnost zadovoljne, stabilne i u svakom smislu ostvarene mame. Često joj postavlju pitanje “Kako sve stižeš!?” – Ne stižem sve – kaže Milica – ali postižem mnogo, a jedan od načina za to jeste upravo slušanje svog tela i usklađivanje životnih obaveza sa menstrualnim kalendarom.

Rad Centra za mame podržava Mixa, Ekspert za osetljivu kožu.

Vebinar je besplatan. Prijavite se putem linka http://zamame.rs/nas-ciklus-nase-tajno-oruzje/ Kada se budete registrovali, dobićete link preko kojeg možete pratiti vebinar. Mejl sa potvrdom i linkom za praćenje stiže par minuta posle registracije — ako ga ne dobijete, molimo vas da proverite junk sanduče.

Tokom vebinara možete postavljati pitanja u komentarima samog vebinara ili putem poruke Fejsbuk stranici Centra za mame.

Prijavite se i zabeležite ovaj važan datum. Vidimo se na vebinaru!