LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Mala sala opštine Stari grad, Makedonska 42, Beograd
 • DATUM :

  11. februar 2017.
 • Vreme :

  17 - 19 sati
 • CENA :

  Besplatna radionica

Centar za mame vas poziva na besplatnu radionicu Mit o savršenoj mami.

Da li postoje idealne mame koje podižu srećnu decu bez problema, nedoumica i grešaka? Da li postoji savršena mama? Koje greške u vaspitanju mame prave iz najbolje namere?

Naučite kako da razlikujete preteranu brigu za sve što radite od zdrave obazrivosti i poželjne brige za Vaše dete.

Upoznajte tehnike koje Vam mogu pomoći u razumevanju dečjih razvojnih faza i savladavanju poteškoća koje dolaze sa njima.

Otkrijte kakvo je to optimalno roditeljstvo koje će pomoći da podižete srećnu i samostalnu decu, koja imaju dovoljno samopouzdanja da savladavaju prepreke u svom razvoju.

Nova radionica: Mit o savršenoj mami

Radionica će biti održana u subotu, 11. februara, od 17 do 19 sati u maloj sali opštine Stari grad, u Makedonskoj ulici 42. Mala sala se nalazi na prvom spratu.

Radionicu Mit o savršenoj mami vode Danica Maksimović i Bojana Rubežanović.

Danica Maksimović je psihološkinja i REBT (Racionalno-emotivno bihejvioralna terapija) terapeutkinja za decu, adolescente i odrasle. Poseduje višegodišnje iskustvo u obrazovanju, radi kao zamenica direktora i psihološkinja u vrtiću. Najviše iskustva ima u radu sa decom predškolskog uzrasta, kao i u savetodavnom radu sa roditeljima.

Bojana Rubežanović je psihološkinja i REBT savetnica za decu, adolescente i odrasle. Najviše iskustva je stekla u radu sa decom školskog uzrasta i roditeljima kroz rad školi. U okviru škole u kojoj radi uspešno vodi savetovalište za roditelje.

Radionicu Mit o savršenoj mami organizuje Centar za mame, udruženje građana koja se zalaže za prava mama i čiji rad podržava Mixa, stručnjak za osetljivu kožu. Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite na centarzamame@gmail.com.