LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Braće Radovanović 36, Beograd
 • DATUM :

  31. oktobar 2015.
 • Vreme :

  17 - 19 časova
 • CENA :

  Besplatna radionica

ALT: "zena jesen"
Centar za mame poziva vas na besplatnu radionicu „Ostani svoja“ koja će se održati u subotu 31. oktobra od 17 do 19 sati u joga studiju Shiva Shakti. Adresa joga studija je Braće Radovanović 36.

Većina nas će se složiti da nam je važno da nas drugi prihvataju i vole, da nam znači njihova podrška, da težimo tome da smo što bolje društveno “kotirani”. Da bismo obezbedili sebi osećaj pripadnosti, vrlo često nastojimo da se što više približimo očekivanjima okoline u pogledu svega onoga što naše okruženje smatra važnim i vrednim. Pa ipak, čak i kada nam sjajno ide u tom pogledu, naše JA se vrlo često oseća zapostavljeno, neshvaćeno, nedovoljno vredno i dobro.

Na radionici „Ostani svoja“ pokušaćemo da odgovorimo na pitanje zašto je, paradoksalno, za osećaj pripadnosti i duboke povezanosti sa drugim ljudima od presudnog značaja zapravo ostati uz svoje (savršeno nesavršeno) JA i slediti svoj način i svoj put. Razgovaraćemo o tome kako nas to što smo savršeno nesavršeni i ranjivi približava samima sebi, drugim ljudima i osećaju lične sreće. Govorićemo o autentičnom življenju.

Radionicu vodi dr Natalija Radivojević koja se bavi selekcijom zaposlenih i profesionalnim i ličnim razvojem ljudi. U radu koristi tehnike koučinga, kao i znanja stečena iz drugih oblasti psihologije i deo je mreže fasilitatora Srbije. Osnovne, master i doktorske studije završila je na Filozofskom fakultetu u Beogradu, na odeljenju za psihologiju. I dalje uči i smatra da su ljudi neiscrpni izvor inspiracije.

 

Studio Shiva Shakti nalazi se kod Južnog bulevara i do njega vode autobuske linije 25, 26, 46 i 55.
Sajt sa dodatnim informacijama o studiju je shivashakti.rs. Izuvanje u joga studiju je obavezno.

 

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite na centarzamame@gmail.com.

 

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!