LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Yoga studio Shiva Shakti
 • DATUM :

  22. novembar
 • Vreme :

  18-20 časova
 • CENA :

  Besplatna radionica

Centar za mame poziva vas na besplatnu radionicu „ Put kroz umeće odevanja II“ u joga studiju Shiva Shakti. Radionica se održava u subotu 22. novembra od 18 do 20 sati.

Odevanje je vrsta neverbalne komunikacije sa okolinom i njime šaljemo mnoštvo svesnih, ali i skrivenih poruka o sebi. Cilj prve Radionice umeća odevanja bio je da nam pomogne da osvestimo odevanje kao način komunikacije sa okolinom i da na tom polju naučimo da izrazimo sebe uz puno poštovanje prilika i okolnosti. Na drugom delu radionice pričaćemo, između ostalog, i o osećanjima.

Naša osećanja nam pomažu da procenimo da li nam nesto prija ili ne, kao i kako neka misao, aktivnost ili okolnost utiču na nas. Razvijanjem pozitivnih emocija postižemo da se uvek i svuda osećamo dobro, da uspešno i sa lakoćom pristupamo različitim akcijama.

1779356_10152884818179673_546684621135759367_n

Drugi deo radionice modnog koučinga je otvoren i za one koji nisu pohađali prvi i biće posvećen prepoznavanju i oblikovanju pozitivnih osećanja, kao i eliminaciji negativnih uverenja koja nas ograničavaju u oblasti odevanja.

–         Da li znate da nam dobra osećanja daju vetar u ledja? Mi možemo da utičemo na njihovo formiranje!

–         Prepoznajte ograničavajuće stavove, naučite da ih neutrališete i eliminišete.

–         Naoružajte se pozitivnim emocijama i hrabro krenite napred.

–         Praktikujte umeće odevanja odmah.

Radionicu drži dizajnerka Aleksandra Velimirović Janakievski, osnivačica i direktorka modnog brenda Belgrade Workshop koja se trenutno usavršava u oblasti modnog koučinga, discipline čiji je cilj da pomogne pojedincu u ispoljavanju sebe kroz odevanje, u izgradnji ličnog stila i prilagodjavanju stila svakoj prilici.

Studio Shiva Shakti nalazi se kod Južnog bulevara i do njega vode autobuske linije 25, 26, 46 i 55. Sajt sa dodatnim informacijama o studiju je http://www.shivashakti.rs/

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite na centarzamame@gmail.com.

 

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!