LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Joga studio Shiva Shakti, Braće Radovanović 36
 • DATUM :

  25. oktobar 2014.
 • Vreme :

  18 - 20 časova
 • CENA :

  besplatna radionica

Centar za mame poziva vas na besplatnu radionicu „Put kroz umeće odevanja“ u joga studiju Shiva Shakti u subotu 25. oktobra od 18 do 20 sati.

Da li ste znali da je odevanje vrsta neverbalne komunikacije sa okolinom?
Ako je za stvaranje prvog utiska o nekome potrebno svega četiri sekunde, jasno je zašto je to tako!

Svojom odećom šaljemo mnoštvo poruka o sebi, svesnih ali i skrivenih. Umeće odevanja je veština kojom svako može da ovlada.

1779356_10152884818179673_546684621135759367_n

Na radionici naučite kako da:

 

–          se u svakoj odeći osećate kao u sopstvenoj koži;

–          Vas stil radi za Vas, ne protiv Vas;

–          budete odeveni u skladu sa svakom prilikom;

–          i mnoge druge finese.

 

Osnovni cilj ovog putovanja je da osvestimo odevanje kao način komunikacije sa okolinom i da na tom polju naučimo da izrazimo sebe uz puno poštovanje prilika i okolnosti.

 

Radionicu drži dizajnerka Aleksandra Velimirović Janakievski, osnivačica i direktorka modnog brenda Belgrade Workshop, koja se trenutno usavršava u oblasti modnog koučinga, discipline koja  pomaže pojedincu da ispolji sebe kroz odevanje, izgradi lični stil i prilagodi ga svakoj prilici.

 

Centar za mame je udruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života. Vizija Centra za mame je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun potencijal.

 

Studio Shiva Shakti nalazi se kod Južnog bulevara i do njega vode autobuske linije 25, 26, 46 i 55. Sajt sa dodatnim informacijama o studiju je http://www.shivashakti.rs

 

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite na centarzamame@gmail.com.

 

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!