LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Joga studio Shiva Shakti, Braće Radovanović 36
 • DATUM :

  26. septembar
 • Vreme :

  17 - 19 sati
 • CENA :

  Besplatna radionica

Centar za mame poziva vas na besplatnu radionicu „Kako da budem OK (uprkos svemu)“ koja će biti održana u subotu 26. septembra od 17 do 19 sati u joga studiju Shiva Shakti. Adresa joga studija je Braće Radovanovića 36.

 

U vremenima stalnih promena, pred nas se postavljaju novi i izazovni zahtevi koji traže naše odgovore i reakcije. Čini se da među pitanjima koja same sebi postavljamo, a kojima suštinski pokušavamo da umanjimo neizvesnost pred budućnošću za koju ne znamo (i ne ne možemo ni znati) kako će izgledati, naglašeno počinje da dominira tema našeg odnosa prema samima sebi i prema onome što same možemo da uradimo u vezi sa izazovima sa kojima se suočavamo – od materinstva, preko partnerskih i porodičnih odnosa, do obezbeđenja egzistencije.

Tokom radionice “Kako da budem OK (uprkos svemu)“, govorićemo o onome što same možemo da uradimo da bismo bile OK: o novoj/staroj vrsti mudrosti prepoznavanja sopstvenih emocija i vrednosti, kao i o mogućnostima uticaja na prve u skladu sa drugima.

 

Radionicu vodi dr Brankica Ljamić Ivanović koja se bavi strateškim razvojem kompanija kroz razvoj ljudi. Kroz individualni i timski koučing, ona podržava klijente u izboru željenog i održivog smera aktivnosti, donošenja odluka, pronalaženja motivacije i inspiracije i očuvanja sopstvenog, ličnog dobrog stanja u vremenima stalnih promena. Brankica je psihološkinja, magistarka menadžmenta i doktorka organizacionih nauka, Fellow NLP trenerica,  akreditovani PCC kouč i konsultantkinja za razvoj malih i srednjih preduzeća.

 

Studio Shiva Shakti nalazi se kod Južnog bulevara i do njega vode autobuske linije 25, 26, 46 i 55. Sajt sa dodatnim informacijama o studiju je ShivaShakti.rs. Izuvanje u joga studiju je obavezno.

 

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite na centarzamame@gmail.com.

 

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle! 🙂

ALT: "kako da budem ok uprkos svemu centar za mame"