• MESTO :

  IKEA Robna kuća, Astrid Lindgren 11, Beograd 11231
 • DATUM :

  22. i 23. avgust
 • Vreme :

  dva termina: od 12 do 13.30 časova i od 14 do 15.30 časova
 • CENA :

  besplatna radionica

Pred nama je nova školska godina, puna novih izazova, a jedan od najvećih za roditelje je kako podržati dete u učenju u vreme kovida, kako ga ohrabriti da uči samostalno, kako mu pomoći da uči kroz igru…

U saradnji sa kompanijom IKEA, Centar za mame vam je pripremio radionicu na kojoj učimo upravo o tome — kako da našu decu podržimo da zavole učenje.

Radionicu ćemo održati u subotu i nedelju, 22. i 23. avgusta, u zadnjem delu restorana IKEA robne kuće, u dva termina — od 12 do 13.30 časova i od 14 do 15.30 časova, oba dana.

Radionica Kako da dete zavoli učenje u vreme kovida

Pored razgovora o tome kako prevazići sve izazove koje nam donosi sledeća školska godina, pogotovo kada je cela porodica u domu, IKEA zaposleni će sa vama podeliti savete kako da napravite prijatan i efektivan radni ambijent za dete, kako da organizujete radni prostor, koja su moguća rešenja za odlaganje, kao i kako pametno iskorisiti prostor za više od jednog deteta ili prostor neophodan za rad i učenje u društvu roditelja.

Radionicu Kako da dete zavoli učenje drži pedagoškinja Marina Ostojić, stručna saradnica u oblasti obrazovanja i vaspitanja. Kroz neformalno obrazovanje razvijala je kompetencije u oblastima i projektima: nenasilna komunikacija, uzajamno vaspitanje, jezik žirafa u vrtiću i školi, veština komuniciranja, umeće roditeljstva i rad sa roditeljima, medijacija, projektna nastava, preduzetničko obrazovanje, razvoj kompetencija učenika, škole razvionice, ocenjivanje, bihejvioralna psihoterapija. Ekspertkinja je i konsultantkinja za razvoj programa profesionalne orijentacije, karijernog vođenja i savetovanja, kao i u radu sa osetljivim grupama.

Prijavite se na radionicu ovde.

Prijavite se što pre, pošto je broj mesta ograničen.

Dobro nam došle! 🤍