LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Fun Fit, Kralja Milana 4, Beograd
 • DATUM :

  11. decembar 2016.
 • Vreme :

  12.00 - 14.00
 • CENA :

  Besplatna radionica

Kako raditi i zaraditi preko interneta

Centar za mame poziva vas na besplatnu radionicu „Kako raditi i zaraditi preko interneta.“

„Pre nekoliko godina vratila sam se iz Kanade u Srbiju i počela ponovo da tražim posao. Iako sam tri godine pre toga radila u redakciji jedne beogradske televizije kao novinarka reporterka, po povratku nikako nisam mogla da nađem posao. Aplicirala sam u beskraj i bila sam pozivana na razgovore, ali glavna pitanja koja su mi postavljana na intervjuima bila su: „Da li ste udati?” i „Da li imate/planirate decu?” Zato sam rešila da zaboravim na koncept posla, radnog mesta i radnog vremena na koje smo svi, manje-više navikli, i potražila posao drugde – na internetu”, kaže Sandra Đurić-Milinov koja će držati radionicu, nesuđena profesorka srpskog jezika i književnosti, mama, urednica sajta Centra za mame, komjuniti menadžerka i još mnogo toga.

Posao zaista ne mora da se čeka. Možete ga sami tražiti i naći.

Budite izabrani na osnovu svojih sposobnosti, znanja i uslova koje ste ponudili.

Budite spremni da učite bez prestanka i naučite da se radujete tome.

Radite od kuće ili iz svog omiljenog kafića.

Radite preko dana ili noći, kako god vam više odgovara.

Budite slobodne da uskladite vreme koje provodite sa decom sa radnim vremenom.

Na ovoj radionici, Sandra će podeliti sopstveno trogodišnje iskustvo rada na internetu sa inostranim klijentima. Ona će sa učesnicama radionice razgovarati o radu preko platforme Upwork, o tome kako pronaći pravog poslodavca, kako birati poslove, kako aplicirati za njih i kako ostati konkurentna.

Radionica je otvorena za sve mame, ali će najviše koristi od nje imati one mame koje dobro poznaju engleski jezik ili su spremne da ga usavršavaju.

Rad Centra za mame podržava Mixa, stručnjak za osetljivu kožu.

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite na centarzamame@gmail.com.

Centar za mame koristi ovu priliku da najavi i Trening asertivnosti za mame, koji će se održati u subotu 17. decembra gde će mame imati prilike da uvežbaju veštine komunikacije iz pozicije samopoštovanja. Na njemu će učiti kako da se postave za sebe, kako da konstruktivno izražavaju svoje mišljenje i želje i na isti način rešavaju konflikte s drugima. Pratite naš sajt  Facebook stranicu za više informacija koje ćemo postaviti uskoro!

Dobrodošle!