LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Mestašce, Gospodar Jevremova 25, Beograd
 • DATUM :

  utorak, 16. april
 • Vreme :

  12.00 -- 14.00
 • CENA :

  500 RSD

Centar za mame poziva mame preduzetnice da se učlane u Klub mama preduzetnica u okviru kog organizujemo mesečna druženja kao i radionice na kojima mogu unaprediti svoja poslovna znanja.

Na sledećem druženju Kluba mama preduzetnica učićemo o komunikaciji na društvenim mrežama. Znate ono “ako nije bilo na Fejsbuku nije se ni desilo”? A šta ako su svi nama zanimljivi odavno sa Fejsbuka pobegli na Instagram? Ako internetu i društvenim mrežama dodate i to da svakog dana izgovorimo oko 16.000 reči, kako da izaberemo one prave koje će ostati upamćene? Prosečna pažnja sa kojom “skrolujemo dan” je 8 sekundi, što je za sekund kraće od pamćenja zlatne ribice. U takvoj postavci, komunikacije su sve važnije.

Klub-mama-preduzetnica

Radionicu drži Jelena Vasilev Novčić, ekspertkinja za digitalne komunikacije i društveno odgovorno poslovanje. Posle nekoliko koncertnih sezona digitalnih komunikacija u Beogradskoj filharmoniji, prelazi u Erste Banku gde je angažovana na različitim programima. Radi kao projektni menadžer na programu Superste.net, koji podržava mlade u realizaciji inovativnih projekata u kulturi. Pored direktne finansijske i mentorske podrške mladima za unapređenje zajednica, Superste je osvojio veliki broj stručnih nagrada i priznanja od 2015. godine. Jelena je završila osnovne i master studije na FON-u, a dobitnica je nagrade “Najbolji mladi komunikator godine” koju je 2016. u Briselu dodelila Evropska asocijacija direktora komunikacija.

Učešće na aktivnostima Kluba mama preduzetnica je 500rsd po događaju i uključuje i jedno piće. Klub će se sastajati cele godine svakog trećeg utorka u mesecu u Beogradu. Deca su dobrodošla i za njih će biti obezbeđeni animatori uz prethodnu najavu njihovog dolaska na formularu za prijavljivanje.

Centar za mame organizuje Klub mama preduzetnica uz podršku Erste banke.

Prijavite se ovde https://forms.gle/Xwjt785awcdu5rQh9 U slučaju eventualnih pitanja pišite nam na info@centarzamame.rs

Dobro nam došle, mame preduzetnice!