LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Američki kutak, Petra Drapšina br. 3, Novi Sad
 • DATUM :

  utorak, 19. septembar
 • Vreme :

  18 - 19.30
 • CENA :

  Besplatna radionica

Drage mame, pozivamo vas na još jednu besplatnu radionicu novosadskog ogranka Centra za mame – Snaga žene, snaga majke u novosadskom Američkom kutku, u ulici Petra Drapšina br. 3, u utorak, 19. septembra, od 18 do 19.30 časova.

Povodom dvogodišnjice programa Snaga žene, pozvali smo voditeljke Sanju Stanković i Adrianu Jovović da održe radionicu na ovu temu, koja je aktuelna za svaku od nas – da se osnažimo i povežemo sa izvorom svojih autentičnih snaga.

besplatna radionica u novom sadu snaga majke snaga žene centar za mame

Evo šta autorke kažu o temi:

„Radionica je inspirisana ženama koje nas pokreću i ženama sa kojima od srca delimo sve ono što radimo. To su žene koje su se oslobodile poruka roditelja, društva i religije o tome kakva žena treba da bude da bi bila vredna pažnje i ljubavi. Nedostatak lične moći jeste naučeno ili preuzeto ponašanje. Neke od nas su naučile od majki, baka ili neke druge važne ženske rođake u porodici da budu sputane i da uvek zavise od nekog drugog. Neke su podučavane da će preživeti jedino ako budu toliko snažne da nikada ne traže pomoć i ne oslanjaju se na druge. Ali, uprkos ovim generacijski ponavljanim ograničavajućim uverenjima, svaka žena ima mogućnost da prevaziđe takva ograničenja i započne putovanje kroz ličnu samorealizaciju. Snaga žene ne leži ni u potpunom oslanjanju na druge ni u isključivom insistiranju na tome da možemo sve same. Snaga je u hrabrosti da pokažemo ranjivost i da umemo da zatražimo pomoć i podršku kada nam je potrebna. Čak i ako sve možemo same, ponekad je mnogo i lepše i zabavnije kada dozvolimo da to neko uradi za nas.”

Sanja Stanković je master sociologije. Sertifikovana je za rad u oblasti transakcione analize, organizacijske transakcione analize, emocionalne pismenosti, kao i za grupni rad sa parovima. Jedna je od osnivačica Centra za razvoj veština „Od ljubavi se raste” u okviru koje vodi treninge i radionice iz oblasti mentalnog zdravlja.

Adriana Jovović je trenerica emocionalne pismenosti, praktičarka transakcione analize i feng shui konsultantkinja. Suosnivačica je Centra za razvoj veština „Od ljubavi se raste” čiji je cilj razvoj ličnih i profesionalnih veština zasnovanih na emocionalnoj inteligenciji. Koautorka je nekoliko posebno dizajniranih treninga za lični rast i razvoj, koje u okviru Centra vodi i realizuje.

Više o voditeljkama radionice pročitajte na njihovim stranicama: Od ljubavi se raste – sajt i FB stranica

Prijave na radionicu su obavezne na mail: novisad@centarzamame.rs

Ulaz je besplatan.

Radionicu organizuje novosadski ogranak Centra za mame, udruženja građanki i građana koje se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života. Vizija Centra za mame je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogudnost da ostvari svoj pun ljudski potencijal.

Ako želite da vas obaveštavamo o daljim aktivnostima u Novom Sadu ili ako želite da se uključite u rad Centra za mame, pišite nam na novisad@centarzamame.rs.