LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Aerobik i fitness klub NIA
 • DATUM :

  12. februar 2017.
 • Vreme :

  12 sati
 • CENA :

  Besplatna radionica

Centar za mame Niš vas poziva na besplatnu radionicu Zdravlje, moja odgovornost.

Zdravlje je najlepši poklon od prirode koji dobijemo odmah po rođenju ili još i ranije, čim nastanemo u majčinom telu. Dok imamo zdravlje, mi smatramo da se ono podrazumeva.

Prvi put shvatimo da je zdravlje najveća životna vrednost i da se ono ne mora podrazumevati tek kada se mi ili neko od naših bližnjih razboli.

Da bismo što duže ostali zdravi, taj prirodni podrazumevani poklon moramo čuvati.

Čuvanje zdravlja nije isto što i „čuvanje pod staklenim zvonom”, već je čuvanje zdravlja proces kojim se moramo aktivno baviti. Čuvanje zdravlja je slično čuvanju deteta, a majke dobro znaju šta je to: nahrani, zagrli, pomiluj, popričaj, presvuci… i tako svakog dana… s tim što dete poraste i ode, a naše zdravlje i naše telo ostaje nama na čuvanje.

Radionica u Nišu: Zdravlje, moja odgovornost
Na ovoj radionici Aleksandra Bocokić, specijalistkinjа kliničke imunologije, podeliće svoje iskustvo i znanje o tome kako da ostanemo zdrave.

Radionicu Zdravlje, moja odgovornost organizuje Centar za mame Niš. Ovo je treći grad koji je dobio svoj ogranak Centra za mame, posle Beograda i Šida.

Radionica će biti održana 12. februara u 12 sati u Aerobik i fitness klubu NIA. Mame sa decom su dobrodošle. Prijave poželjne na nis@centarzamame.rs.