LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Američki kutak, Novi Sad
 • DATUM :

  9. maj 2017.
 • Vreme :

  16.00 - 17.30
 • CENA :

  Besplatna radionica

Centar za mame je dobio ogranak i u Novom Sadu! Prva besplatna radionica „Mame iz porodične modlice” biće održana u novosadskom Američkom kutku 9. maja.

Radionica u Novom Sadu

Da li ste se ikada pitale kako vas je vaša porodica porekla oblikovala u pogledu roditeljstva? Šta su porodični obrasci i kako se prenose? Upoznajte se sa svojim porodičnim stablom – po čemu ličite na svoju majku, a šta niste želeli da preuzmete od nje?

Radionica je namenjena svim mamama, bez obzira na uzrast njihove dece, koje žele da dublje proniknu u prirodu svog materinstva upoznajući se sa snagom porodičnog modela koji nas oblikuje i u tom pogledu.

Autorka i voditeljka radionice je Svetlana Prodanović psihološkinja i porodična psihoterapeutkinja sa dugogodišnjim stažom u socijalnoj zaštiti.

Radionicu organizuje novosadski ogranak Centra za mame, udruženja građanki i građana koje se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života. Vizija Centra za mame je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun ljudski potencijal. Ovo je prva aktivnost novosadskog ogranka Centra za mame, a pored Novog Sada, Centar za mame postoji i u Beogradu, Šidu i Nišu. Ako želite da vas obaveštavamo o daljim aktivnostima u Novom Sadu ili ako želite da se uključite u rad Centra za mame, pišite nam na novisad@centarzamame.rs

Prijave za radionicu su obavezne putem sledećeg linka https://goo.gl/XcMJJ6

Dobrodošle!