LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Joga studio Shiva Shakti, Braće Radovanović 36, Beograd
 • DATUM :

  27. decembar
 • Vreme :

  17 - 19 sati
 • CENA :

  Besplatna radionica

ALT: "zdrava hrana"

Centar za mame poziva vas na besplatnu radionicu „Zdrava hrana za zdravu porodicu” koja će biti održana u nedelju 27. decembra od 17 do 19 sati u joga studiju Shiva Shakti.

 

Često se dešava da zdravu ishranu vezujemo za našu decu – neka oni jedu zdravo, a mi kako se snađemo. Zaboravljamo da decu ne treba samo zdravo nahraniti, već da im treba biti i uzor. Zaboravljamo da zdrava ishrana cele porodice ne sme da isključuje nas same. Na radionici ćemo razgovarati o tome šta je zdrava ishrana, zašto je važna za celu porodicu, kao i o tome kako jesti zdravo sa ograničenim vremenom i budžetom.

 

„To kako mi izgledamo spolja i kako se osećamo iznutra zapravo je izraz onoga koliko radimo na svom dobrom zdravlju i što smo kroz ishranu uneli u sebe. Svako može da bude zdraviji, lepši i zadovoljniji. Ostaje samo da se izabere najbolji put do cilja,“ kaže Dr Tatjana Mraović, dijetološkinja, koja drži radionicu. Njena primarna delatnost je rad na dijetološkom savetovanju, ne samo gojaznih, ne samo odraslih, već svih uzrasta kojima je potrebna stručna lekarska pomoć – onih koji su zdravi i žele pravilnom ishranom da sačuvaju svoje zdravlje, ili obolelih koji će pravilnom dijetoterapijom doći do zdravlja.

 

Studio Shiva Shakti nalazi se kod Južnog bulevara i do njega vode autobuske linije 25, 26, 46 i 55. Sajt sa dodatnim informacijama o studiju je shivashakti.rs.

Izuvanje u joga studiju je obavezno.

 

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite na centarzamame@gmail.com.

 

Mame sa bebama u naručju su dobrodošle!