LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Fejsbuk stranica Centra za mame
 • DATUM :

  ponedeljak, 28. septembar
 • Vreme :

  od 13 do 14 časova
 • CENA :

  besplatno učešće

„Strašno, strašno… ali, život ide dalje.

Ključno pitanje je:

Šta ja mogu da uradim SADA & OVDE, odnosno u ovoj situaciji, sa znanjima, veštinama i iskustvom koje imam?

Koronu smo svakako najmanje od svega očekivali, ali eto, dogodila se. I život ide dalje.
Ispostavilo se da su najcenjenije osobine kreativnost i snalažljivost, kao i da je daleko konstruktivnije da neočekivane situacije prihvatimo, a zatim i posmatramo kao potencijalne poslovne prilike. Slažem se da ih nema pregršt, ali stvar je u tome da ih i mi same stvaramo.”

Činjenica je da su mnoge Miline klijentikinje upravo u piku pandemije ispregovarale bolje uslove ili uspešno modifikovale svoj posao. Ova situacija je mnogima došla i kao ‘znak’, momenat preispitivanja i kick-off trenutak — sad stvarno moraš sama da se pobrineš za sebe.

FB lajv: Razvoj karijere tokom pandemije -- bajka ili realnost

Fokus je svima definitivno bio na tzv. prenosivim veštinama, odnosno na sledećem pitanju: Šta je to sve što ja znam, što mogu da upotrebim i od čega bih mogla dodatno da zaradim?

FB lajv drži Mila Muškinja, licencirani kouč za promenu karijere i psihoterapeutkinja pod supervizijom koja ova dva poziva kombinuje jer daju sjajne rezultate. Mila je i sama promenila karijeru i razume taj osećaj zaglavljenosti na poslu koji ne voliš. Takođe razume osećaj ostajanja bez posla bez lične krivice i zato pomaže ženama da pronađu ono u čemu će da uživaju, oslobode se posla koji ih opterećuje i počnu da žive ispunjen život.

Posao nas ne definiše, to je tačno, ali mu posvećujemo mnogo vremena tokom života, te je i više nego okej da smo zadovoljne njime.

Više o Mili saznajte ovde.

Ovim FB lajv uključenjem, koje će biti na FB stranici Centra za mame, počinjemo serijal onlajn radionica psihološke podrške tokom pandemije namenjen mamama. Svi snimci FB lajv predavanja ostaće na FB stranici Centra za mame.

Razvoj karijere tokom pandemije — bajka ili realnost lajv organizujemo u okviru programa Aktivne zajednice: solidarni odgovor na COVID-19 koji sprovodi Trag fondacija. Da biste ga pratili, samo otvorite Fejsbuk stranicu Centra za mame u ponedeljak, 28. septembra, u 13 časova. Učešće je besplatno.

Prijavite se ovde da prvi saznate novosti iz Centra za mame.

Rad Centra za mame podržava Mixa, Ekspert za osetljivu kožu

Dobro nam došle, drage mame. Niste same. 🤍