LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Vebinar
 • DATUM :

  Utorak, 26. mart
 • Vreme :

  20.30 -- 21.30
 • CENA :

  Besplatni vebinar

Da li i ti kao većina ljudi svakodnevno imaš neke ideje? Možda imaš hobi koji želiš da pretvoriš u posao? Možda si već pokrenula svoj mali biznis, ali nisi sigurna kako dalje, ne možeš da vidiš kompletnu sliku daljeg razvoja?

Centar za mame te poziva na besplatan vebinar gde ćemo razgovarati upravo o ovim temama.

Osnovna razlika između želje i cilja jeste naša spremnost da nešto uradimo, da krenemo u akciju i svakodnevno radimo na zadacima koji se nalaze na putu ostvarenja. Na ovom putu, praktični alati nam mogu umnogome pomoći da brže i lakše prođemo sve korake.

Upravo zbog toga, na ovom vebinaru upotrebićemo alat Business Canvas koji se svuda u svetu koristi kao osnovno sredstvo u razvoju ideja i biznisa. Proći ćemo kroz 9 osnovnih blokova koji nam pomažu da uvidimo kako da svoj biznis postavimo na zdravim osnovama, gde i kako da nađemo potrebnu podršku i definišemo aktivnosti ključne za dalji rast i razvoj.

Vebinar Od ideje do plana

Vebinar drži Sonja Dakić, mama dvoje dece, preduzetnica i biznis mentorka, NLP trener koja u svom radu kombinuje lično iskustvo i znanje koje je sticala tokom 7 godina razvijanja sopstvenog biznisa. Dobitnica je specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije, TEDx govornica i predavačica na mnogim domaćim i stranim konferencijama. Poslednjih godina drži treninge i radionice na temu preduzetništva, javnog nastupa i razvoja veština. 2018. godine pokrenula je sopstveni mentorski program Živi*Radi*Voli u saradnji sa ICT HUB-om u Beogradu. Pored toga, sarađuje sa organizacijama i deo je više mentorskih programa (Superste, Social Impact Award, Podeli znanje, GIZ YEP, UNDP, Swiss Entrepreneurship Programme, Cherie Blair, Ideja za bolje sutra, Smart kolektiv, Youth Inovation).

Vebinar organizuje Centar za mame, organizacija za prava mama. Rad Centra za mame podržava Mixa, Ekspert za osetljivu kožu.

Vebinar je besplatan, a prijave su na linku Od ideje do plana. Kada se registruješ, dobićeš link preko kojeg možeš pratiti vebinar. Mejl sa potvrdom i linkom za praćenje stiže par minuta posle registracije – ako ga ne budeš dobila, molimo te da proveriš junk sanduče.

Tokom vebinara možeš postavljati pitanja u komentarima samog vebinara ili putem poruke Facebook stranici Centra za mame.

Prijavi se i zabeleži ovaj važan datum. Vidimo se na vebinaru!